Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (12.6.2013 18:55:27)
|
IZVORNA PORUKA: pahuljicamala Zdravo svima[sm=smiley1.gif] Evo mene opet. Na kontroli sam bila 2.dan ciklusa. Znaci, obavezno se javite sestrama cim se pojavi prva kapljica [sm=hudicek1.gif] Pregled nije bio prijatan ( imak je to 2.dan), ali je doktor rekao da je sve u redu. Za sada uzimam Estrofem ( po programu koji mi je doktor dao), aspirin protect i folacin. Estrofem sam kupila kod njih i kostao je mislim 25KM, a ostalo se ne sjecam... Pregled nista ne placate, to je ukljuceno u kompletan postupak. Na iducoj kontorli cu imati kontrolu hormona, pa cu to platiti i doktor ce mi promijeniti i program terapije, pa cemo vidjeti. Rekao mi je da bi transfer trebao biti 19.dan ciklusa, ali to nije sigurno. Na kontorli bi se trebao znati tacan datum transfera... Ako vas zanima jos nesto, slobodno pitajtte. Drago mi je ako mogu pomoci... Meni se niko nije uspio javiti prije pocetka, da me malo usmjeri[sm=smiley1.gif] Sretno svima[sm=bravo.gif] Pahuljicemala,,, ja tebi svakako želim od srca da sve bude u najboljem redu i da nas abd,, obraduješ sa lijepom betom ali moram reći da sam se malo razočarala i da zadnja rečenica u tvom postu zaista nema mjesta da ti se niko nije javio e pa ako malo bolje pročitaš moje postove koje sam tebi ja pisala vidjećeš da je identičan tvom samo neznam šta si ti tražila da ti žene pišu kad sam ti ja sve već bila napisala ali sve to nije ni bitno neka ti je sretno,,,,,
|
|
|
|