pahuljicamala -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (17.5.2013 9:29:54)
|
Loreen84 Konsultacije se ne placaju, ali doktor obavezno radi ultrazvuk i to naplate 100KM ... Dobrodosla na ovu temu i jos brze je napustila[sm=smiley1.gif] Puuuuno srece! Velikaželja moj savjet ti je da, ukoliko imas mogucnost i vremena, postrazis injekcije negdje drugo. Puregon kod njih jeste super sto se tice bockanja, iglica je tanka i gotov i ne osjetis, jer je kao inzulinska olovka, ali je meni djelovao skup... Ja sam u Srbiji kupila injekcije i dosta su jeftinije nego kod nas.... Menopur 75 jedinica sam placala oko 40KM, mozda nesto malo vise, a Puregon 100 jedinica oko 80KM, Cetrotide se ne sjecam, ali i on je nesto jeftiniji nego u BiH. Imam jedan Menopur i jedan Puregon,cuvajm u frizideru, kao i kada sam ih koristila, ako nekome zatreba neka se javi, dogovrit cemo se za cijenu, samo da ne propadne... Ja sam iz Tuzle... Draga moja, tebi zelim puno srece i da nam se cesto javljas sa lijepim vijestima[sm=bravo.gif] Vezano za tih 5-6 Puregona, obavezno nazovi sestre i pitaj prije kupovine injekcija. Sve sto ti je nejasno, odmah zovi i pitaj, one su zato tu i uvijek su na usluzi, zaista. Nemoj se ustrucavati. Sretno sa bockanjem[sm=smiley1.gif] Elica 5 hvala na lijepim rijecima [sm=smiley1.gif] Cuvaj nam se i javljaj se i ti sa svojim novostima[sm=duda.gif] Svim djevojkama puno srece na putu do cilja[sm=duda.gif] Saljem vam veeeeeliki[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|