Adria -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (12.1.2013 11:47:38)
|
Drage dobre duše, hvala vam na podrši i na svim lijepim željama, riječima i pohvali... Svi kojima sam rekla za svoju odluku, ostali su bez teksta i svi su zadivljeni a meni je jedino to normalno bilo nakon svega, jedini prirodni nastavak stvari.. To što je moj muž preselio tako rano, iznenada i brzo, nije razlog da se naša ljubav prekine i završi sa tim... On to nije htio tako, nije birao da mu se desi ovo i sve što smo rekli, obećali jedno drugom, ne prestaje da važi... A ja nisam prava osoba da govorim, ali svako ko je poznavao mog muža zna kakav je to čovjek bio, koji vam tako jednostavno, nenametljivo legne na srce i život vam učini samo ljepšim i bogatijim, nikad nikog od njega nije glava zaboljela i takav čovjek zaslužuje da ima svoj produžetak na ovoj zemlji a ja zaslužujem da ispunim svoje i naše snove ako mogu... Javljaću vam sve, kad ste tako pozitivne i dobre.. Zasad se samo osjećam napuhano od ovih ljekarija i čula su mi se izoštrila kao da sam već trudna; ili mi sve previše smrdi ili previše miriše [sm=smiley1.gif] Odbrojavam dane do utorka...ponedeljak ću vjerovatni prespavati... u ponedeljak bi nam bila prva godišnjica braka [sm=smiley19.gif] I nemojte plakati ženice! [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|