Adria -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (11.1.2013 22:42:50)
|
Mersudina 27, Madame noire, MicoTico, aboni76, nedzla, hvala vam!! Divne ste. [sm=smiley31.gif] Nisam željela da vas rastužim, samo sam htjela da sa vama podijelim svoju sreću, ujedno i tugu, strah, susretanje sa nečim nepoznatim... Jučer sam bila u Bahceciju,odnijela nalaze koje sam morala prikupiti(koji su hvala Bogu svi u redu), uradili mi ultrazvuk koji je takođe ok i sjedila sam u čekaonici, čekala da mi budu gotovi još neki nalazi(progesteron i estrogen) i bila sam tako ponosna što sam ostala vjerna svom mužu i što nisam izdala naše želje,planove i obećanje koje smo jedno drugom dali, ali ujedno i toliko tužna što kroz to sve prolazim sama, što mu ne mogu barem poslati poruku da je sve ok... Ali neka sve, samo da uspije od prvi put i da kao što ste poželile još ove godine ugledam našu [sm=duda.gif], plod naše lijepe ljubavi, da ugledam dio mog muža u tom malom biću, da grleći naše dijete zagrlim i njega a čega sam ostala željna dok me ima. Još jednom moram reći da mi je žao ako sam vas rastužila ali da mi je drago što svoju priču mogu podijeliti sa finim ženicama koje prolaze kroz, ne mogu reći sličnu, ali svakako tešku muku. Možda moja priča i moje iskustvo, budu od koristi, nekoj ženi koja se sutra nađe u sličnoj situaciji.(Ne daj Bože). Moram vam reći da sam bila dosta zabrinuta, bez obzira na moju želju za našim djetetom, da zakoni naše države to neće odobriti. Ali eto, hvala Bogu, nema zakonskih prepreka. Obavještavat ću vas o situaciji! [sm=smiley14.gif]
|
|
|
|