rerica
|
IZVORNA PORUKA: regi koliko je kod balica? je li tako nekako?oko 4 000 km bez lijekova? ja ne znam dobru kliniku( maribor,reprofit-brno,pronatal -prag...)da su jeftinije, sve samo mogu biti skuplje. kad bi bilo tih 6 000 KM,imale bi odlicnu uslugu(ipak je to jedna od najboljih evropskih klinika) a za malo para(jer gdje god idemo,platimo 4 000 postupak,2000 KM lijekove, smjestaj bar jos 300-400e,pa koliko se potrosi na hranu ,pa na prevoz....) tih troskova ne bi imale,plus bi mogle ici na posao i biti u svojjo kuci,ne bi sjedile po hotelima(nikad necu zabpraviti januar u Pragu,vani duva,snijeg,mm i ja vec 9 dana u hotelu,sjedimo i ja ronims uze,jer mi je dosta i praga i hotela i sobe 3x3...) meni bi bilo neprocjenjivo da sma tu...kod kuce... opet ponavljam,postupka sa tako vrhunskim ljekarima, za 6 000 KM necmo imati nigdje(moja jetrva isla u MB prije 2 nmjeseca: 2 500 e postupka, 1 000 lijekovi,smjestaj,hrana i prevoz-sve oko 8 000 KM)! neka,smao neka se klinika otvara. ali,niko nem aprovjerene info kad ce.meni bili rekli u decembru i neki dan sam slala mail da pitam,niko nista niej odgovorio...stalno su mi ponavljali:bit ce u decembru ako ne bude administrativnih prepreka,a kako nam je slozena administracija....pitanje je st aje bilo. Najfriskije vijesti,kod njih je postupak 4 hilj maraka treba se platiti a zavod da vrati te pare,tako da cure moje koje su mislile tako je.... znaci prvo plati,a zavod nek vraca (ako vrati)