ray -> RE: Besplatni pregledi za parove sa dijagnozom steriliteta! (17.7.2012 11:38:22)
|
drage moje da vam se i ja javim. vidim da ste me prozivale (prva zena koja je u bahceci zavrsila ivf ciklus :) ) , ali nisam neko vrijeme posjecivala forum uopste , cekala sam rezultate. naime prije dvije sedmice je bio zavrsen transfer i mogu vam reci sve sto se tice mog iskustva tamo. vidim da se cesto povlaci pitanje fiskalnog racuna, ja sam ga dobila. dobijete fiskalni racun za sve , sem ljekova. ove lijekove ne morate kupovati kod njih , ali je meni tako bilo daleko povoljnije. ja sam skoro sve sem menopura kupovala kod njih. menopur je uostalom i najsljuplji a za njega dobijete fiskalni racun. kompletan ciklus sa lijekovima , testovima me je dosao 5500 km. ja na samom pocetku ciklusa nisam imala listu svih potrebnih lijekova, nego nakon svake folikumetrije, dr vam dadne spisak za narednih par dana (koliko on odredi da treba da prodje do naredne folikumetrije) moje iskustvo sa bahceci timom , je zaista odlicno i ja ih stvarno svima od sveg srca preporucujem. svi su zaista izuzetno ljubazni i nagodni. doktor je uvijek voljan posvetiti extra vremena za sva potrebna objasnjenja. operaciona sala gdje se radi punkcija i transfer je stvarno " svemirska" :) . na spratu su sobe kao u pravoj bolnici i mozete dobiti i apartman gdje ima samo jedna krevet. mada se necete tu nesto dugo zadrzavati. :) rekla sam da su stvarno jako fini , ali ono sto se meni posebno dojmilo jeste kako im je posao uhodan i imaju dobre procedure. nista ne prepustaju slucaju. nakon punkcije i transfera dobijete dostampanu listu s lijekovima i detaljnim instrukcijama koje vam prvo doktor , pa onda jos i glavna sestra Bade (ona mi je pravo slatka .. vidjecete :) )pojasne. Njih dvoje su mi dali i svoje email adrese u slucaju da ih i tako zelim kontaktirati. Naravno kad god sam nazvala telefonom sestru Lejlu , odgovor je bio jako brz. Lejla je isto pravo usluzna i pomoce vam oko svega. ONo sto mi je bilo posebno slatko , jeste kad sam dobila rezultate jucer da se kompletan tim radovao. Ja sam im bila prvi slucaj i mash' Allah uspjesan. Beta mi je jucer na 17dpo bila 727. :) Prosto me strah o ovome pricati da nedaj Boze nesto ne ureknem, zato slobodno ignorisite zadnji dio mog posta i sacekajte sa cestitkama da prezivim hairli prvi trimestar. :)
|
|
|
|