rozi -> Iskasljavanje slajma-sluzi (7.8.2008 13:25:10)
|
Bebac mi je imao zapusen nos i kasljao prije 20 dana( star je mjesec i 20 dana ), pili smo Sinacilin i kapi za nos , pa se to polako smirivalo, a na to se nadovezalo izbacivanje slajma. Ja sam kontala da se organizam cisti, medjutim nikako da prodje, pa sam jucer ostisla doktoru. Iznenadila me njena reakcija, kao ne razumije me, kako izbacuje, dal kroz nos ili usta. Kao to je skroz neuobicajeno da beba izbacuje sluz kroz usta, kao da iskasljava. Dala nam je Alfacet, mislim da je antibiotik, a ne zna ni sama zasto, pretpostavlja da mora postojati neka upala koja proizvodi taj sjalm, pa da probamo. Pocela sam mu davati jer ne znam sta bih drugo, al ne znam da li bi trebala, jel bas dobro kljukati bebu tolikim sirupima. Ee sad , mene interesuje jesul vase bebe izbacivale slajm na usta???On jede i u toku jela pocne proizvoditi neki zvuk, kao da mu nesto smeta, ja ga dignem da podrigne, pa zajedno sa zrakom i mlijekom izbaci i zuckastu sluz. Onda se pocne izvijati , stenje, dok ne izbaci sve sto mu smeta. Pored toga ima i sluzi u stolici. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|