rozi -> RE: Iskasljavanje slajma-sluzi (15.8.2008 14:50:41)
|
IZVORNA PORUKA: ruža Draga Rozi, baš mi žao bebice, napati se i ti i on, a i moj se evo bori sa grčevima, svaki dan ga stomačić muči, plače, a ne možeš mu pomoći, čajevi ne pomažu. Juče sam ga vodila na kontrolu i dr kaže samo mu masiraj stomačić, hmm, a trebao je i da primi vakcinu i kažu nema, nego ako imaš štelu na Gradini dobićeš, to su riječi naše dr. Jeli tvoj mali primio onu vakcinu kad je napunio mjesec dana? i još nešto, možeš li mi poslati broj i adresu tog privatnika, ako je problem ovako onda ako možeš preko Šejle? Eeee Ruzo, ja tek sad vidjela tvoju poruku, izvini molim te, ne znam kako sam je preskocila. Moj ima problema sa grcicima, ali ponekad, nije svaki dan. Ja mu dajem Sab simplex i cini mi se da mu pomogne. ni moj nije primio vakcinu, nema u Domu zdravlja, a bio je i bolestan. Ja sam isla dr. Alabajciju i vjeruje mi da je super, ali je zara skup. Evo ti njegov broj: 061/168-282. Poslacu ti i svoj broj na pp da se mozemo cuti, ne moramo preko Sejle. Pozdrav[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|