Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 19:36:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Pa ti truduj opet ima da dobijes jastuk
ih sad radi jastuka da treće sklepam...ja to volim natenane...neću stić nema šanse u narednih 12 mjeseci
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 20:23:06
M kao Mama
Jao, ovo je divno, što reče Hanady, kad smo mi trudovale, samo smo plačale dodatne gige, hahaha, ali nema veze, drago mi je da RR svakim dano, raste, i raste
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 14.4.2011 9:20:43
lekii
e ja taman usla u 7 mjesec ali nema veze ako je stvarno tako dobar odmah cu ga kupiti..samo je li isti jastuk taj koji se može kupiti u BBI centru ( ako moze info u kojoj radnji) i ovaj koji se naručuje putem tel?? Jer ja imam jedan mali jastuk koji kad legnem spavati ne znam gdje cu prije staviti,pod glavu,pod stomak,pod noge a ovaj veeeeliki bi mi bas odgovarao
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 14.4.2011 9:30:22
palachinken
Koliko sam ja skontala, samo se može naručiti (kaže 40km da košta). Ima na naslovnici RR-a link na njihovu stranicu. Super izgleda, pogotovo ova teta što ovako lijepo pajki. (samo nije fer, nema stomaka, trebali su joj neku grbu u photoshopu nacrtat )
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 14.4.2011 9:43:04
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
posto sam ja u sred petog a najvise mahalam, iduci mjesec je jastuk moj
Ovo nije fer,hem se guraš prije termina hem za jastuk a svakako mislim da pored Jelene nemamo šanse jedino ako ona ne osvoji u ovom mjesecu.Jelena
Svakako čestitke za nagradnu igru
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 14.4.2011 11:44:56
Selma.A.M
enči80 ti si napisala ono što sam i ja mislila ,kada sam vidjela da je i JelenaT tu odmah sam rekla ma ja nemam šanse kud se prijavi da se sramotim ...Ali nisam odmah napisala da me neće žena nedo Bog pogrešno svatiti još trudna pa možda je osjetljiva i eto mi bruke
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 14.4.2011 11:53:09
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
jel mogu 2 ili 3 trudnice da odu na snimanje emisije zabranjeni forumm tv pink...tema trudnoca...trebam informaciju najakasnije za sat vremena...
A da ja zabebim pa da se pridružim, ali jedino ako dozvole da pričam, jer u slušanju sam jako slaba...hahahahah...
Šala mala!
Idem O.T. Višnja vidjela sam te prošlog četvrtka u BBIu, bila si pored HT Eronet štanda, ali nešto zauzeta pa te nisam htjela ometati hihihih.. Pa ti si skroz tanana ženo kakve kupus dijete i dijete uopšte?
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 14.4.2011 12:00:05
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Djana i ja predlozih maloprije ako se niko ne javi da stavim jastuk ispod majice...
ma hvala na to tanana... al sam skinula 8 kg ...
a eronet me izvozao 3 dana ... sto se nisi javila ...drugi put obavezno jer kad sam u BBI uvjek sam za kafu ili onu dobru picu vegetarerijanu
Pa vjeruj da me potajno grizla savjest što se ne javih, međutim eto nešto mi bi nezgodno ometati te, a ujedno i ja bila u žurbi sa MM koji je baš sat-dva prije toga sletio u BiH hehe...
Drugi put se slažem za kaficu a i vegetarijanu of course!
A za jastuk ispod majice, ja ću se samo malo više najesti odmah ćete svi pomisliti da sam već neki ako ništa 3-4 mjesec hehehe....
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 14.4.2011 21:24:55
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
posto sam ja u sred petog a najvise mahalam, iduci mjesec je jastuk moj
Ovo nije fer,hem se guraš prije termina hem za jastuk a svakako mislim da pored Jelene nemamo šanse jedino ako ona ne osvoji u ovom mjesecu.Jelena
Svakako čestitke za nagradnu igru
heheh ja prepustam svoj red tebi jer su kod tebe dvojke pa ce ti samim tim biti teze namjestiti se. lijepe dvojcice dupla sreca kod tebe ja sam ozbiljno razmisljala o narucivanju ovog jastuka, sinoc sam se do tri ujutru vrtila i namjestala...jos moram iskljucivo na lijevoj strani pa utrnim sva
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 16.4.2011 0:00:25
bembela
heheh,ima nas i u sedmom mjesecu koje je tek sad pocelo muciti nespavanje :) ali ipak bi trebalo da ove dvojke dobiju,mislim da je njima naaaaajpotrebnije :) sretno!!!