Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
svakog mjeseca ce nasa najaktivnija trudnica u sestom mjesecu trudnoce dobiti na poklon jedan ovaj jastuk...
Drage moje trudnice...dakle kako nam je Visnja napisala...nagradjuje se najaktivnija trudnica koja je 6 mjesec (od 22-26 sedmice) trudnoce u mjesecu aprilu.
Idemo...
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 16:06:25
Rimljankaa
Ih,sad kad se porodih,hahaha...
Salim se.. Odlicna akcija..Bravo...
Ljubim vam te lijepe stome
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 16:06:55
Anoniman
Nego sta nego na spisak, posto sam svoj posudila poznanici kojoj sam posudila i trudnicke stvari koje nije vratila, ne ocekujem ni da ce jastuk vratiti...tako dobro bi mi dosao
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 16:08:22
palachinken
idacho, kaze tamo u šestom mjesecu počinju pripreme za bebu. Recimo, ja se već uveliko grebem za stvari rodbini, prijateljima, komšijama, poznanicima, prolaznicima... Morali su neki kriterij ubaciti, valjda.
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 16:21:10
Visnja RR
evo da objasnim:
trudnica u 6 mjesecu vec ima vecu tibu i pocinje imati problem sa pajkenjem... pa da ga iskorisiti jos ta 3 mjeseca i na taj nacin dok bebilonka ne uzme jastuk za sebe...
dakle svakog mjeseca u narednih 12 mjeseci ce trudnica koja najvise mahala dobiti jastuk...
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 16:37:43
Amyla
drage moje trudnice i mame, evo reko da se i ja javim za taj jastuk ako vec nema dobrovalajaca:))) salim se malo, mozda mi je ovo jedinstvena prilika da krene i moje aktivno sudjelovanje na ovom nasem forumu:) a da ja sam inace u 25 sedmici
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 16:40:40
Visnja RR
Amyla dobrodosla na RR.... sad kad si dosla samo da znas da ti vise nema povratka ... uzivaj u setnji kroz podforume mada sam sigurna da ce ti pdf trudnoca biti najbitniji
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 17:03:35
palachinken
IZVORNA PORUKA: Amyla
drage moje trudnice i mame, evo reko da se i ja javim za taj jastuk ako vec nema dobrovalajaca:))) salim se malo, mozda mi je ovo jedinstvena prilika da krene i moje aktivno sudjelovanje na ovom nasem forumu:) a da ja sam inace u 25 sedmici
p.s. divan vam je gest ovo s poklonima
Amyla, dobrodošta i pridruži nam se na temi razgovori u očekivanju djeteta ili skraćeno kukaonica
RE: Svaki mjesec poklon za RR trudnicu (APRIL) 13.4.2011 19:23:16
Hanady RR
a kad će poklon za ove što imaju najviše postova... kad sma ja trudovala niko ništa džaba nije davao...