Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
ja volim sve raditi, kada imam vremena, ali kad imam posao, onda obično zahvaljujem što imam i mašinu za suđe i sušilicu, a o veš mašini da ne pričamo, volim čak i peglati i usput gledati film, ali to su rijetke situacije da mogu rahat raditi da ne žurim, tako da u žurbi ne volim ni jedan kućni posao
ja nikako da se ubacim u cipele žena koje pranje suđa ili peglanje opuštaju. divim im se. mene vala opuštaju kupka, masaža, maženje i dobra muzika a svi kućni poslovi su mi nužno zlo s kojim se mora živjet.
< Poruku je uredio palachinken -- 18.3.2011 10:17:00 >
ja nešto ne nalazim ništa da mrzim baš al d ami je najčešće mrsko nešto, e to da.... najmrže mi je raspremasnje oranog suđa dal mehanički opranog dal u mašini za suše...to mi nekako dođe ko najmrže a mora se jer bi me zatrpalo kad ga nebi složila na mjesto. često puta mm iz mašine istrpa, al opet mene više puta kači ta obaveza...a but me nervira
Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
mene peglanje odmara jer sam sebi namjestila kombinaciju da sjedim, gledam TV i peglam u isto vrijeme... tako ja 2 sata sjedim i uživam
definitivno peglanje mi najmrzi , naperem masina al samo ves u korpi se skuplja za peglanje pa onda sve odjedanput a ne mogu ga ono izguzvanog nasloziti pa po potrebi peglat vec po 2 sedmice skupljam pa kad zasednem idem do kraja
mene peglanje odmara jer sam sebi namjestila kombinaciju da sjedim, gledam TV i peglam u isto vrijeme... tako ja 2 sata sjedim i uživam
Koliko naplacujes to odmaranje... Sve cu ti ja namjestiti pa da mozes uzivati....
ja peglam samo sto bas moram....
nisma još formirala cijenu...a biće fali mi vremena za tuđe vešove al počesto kad odem kod mame, seke i mlađe zaove...uživam i kod njih navikle ih da mi obezbjede mjesto za uživanje One ne plaćaju, familji ne naplaćujem
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.