Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mrzim sve velike poslove kao čišćenje prozora i žaluzina , generalno čišćenje kuhinje (vani i unutra + ribanje rerne), sezonsko preslaganje ormara... i najviše od svega BRISANJE PRAŠINE (iako to nije veliki posao). Volim čistiti WC (tada imam mir od Eme , zaključam se), nije problem prati suđe, usisati, skupiti igračke, opeglati ponešto. Zato tete za čišćenje nipošto nisu skupe.
Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
Ma izvini molim te, pa sve mi lijepo prostremo ali opet ne znam kako bih obukla neopeglano opet je zgužvano ma kako lijepo da raširiš, posebno bijela roba.
Ma izvini molim te, pa sve mi lijepo prostremo ali opet ne znam kako bih obukla neopeglano opet je zgužvano ma kako lijepo da raširiš, posebno bijela roba.
bijelo ne nosimo ni ja ni mm kod nas je uglavnom sve tamno, pamuk i viskoza vuna, texas, a imam sistem kako sterem ves, da super izgleda majice su mi uglavnom sve uske uz tijelo tako da i ispeglam nema nikakve razlike
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Usisavanje, to mm radi. Bacanje smeca, to mm radi. Peglanje, ne peglam nista. Samo fino izvadim iz susilice ko novo. A on svoje kosulje sam sebi pegla.
Usisavanje, to mm radi. Bacanje smeca, to mm radi. Peglanje, ne peglam nista. Samo fino izvadim iz susilice ko novo. A on svoje kosulje sam sebi pegla.
i kod mene isto ovako, samo sto smece iznosi ko stigne prvi, tj. ko krene iz kuce i nemam susilicu vec lijepo prostrem pa se ne izguzva
< Poruku je uredio teacher75 -- 19.3.2011 10:29:23 >
isto tako,rijetko peglam veš tj.peglam samo pojedine stvari,a lijepo ih prostrem na žicu po sredini,i kad se osuše kad ih kupim,rukama ih poravnam i slažem u korpu..vjerujte nije potrebno peglanje,osim naravno pojedinih dijelova odjeće..
Mrzim kupiti ves sa strika i slagati ga, i peglati i u ormar stavljati, samo ga volim razgrtati lijepo rastresti i na strik jos po vjetru, sve ostale poslove nekako i podnesem