Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mrzim peglanje. Čekam dan kad će izmisliti neku mašinu za peglanje. Ja na jednoj strani ubacim veš, a na drugoj strani izlazi ispeglan i lijepo složen veš. Uh, što bi to bilo super. I ne volim brisati prašinu. Oboje navedeno (peglanje i brisanje prašine) mi je tako monotono i dosadno. Ostalo može proći. Volim kuhati, a ni poslovi u vezi sa vodom mi nisu mrski (pranje posuđa, čišćenje kupatila, i sve što ima veze s vodom). Nekako u ovim poslovima na neki način mogu izraziti svoju kreativnost, posebno u kuhanju, pa su mi zanimljivi.
Baš kako neko reče, ne volim sve što ima veze sa vešom, od pranja do peglanja. A non-stop mi u isto vrijeme jednu hrpu mašina vrti, druga hrpa se suši na štriku, a treća, prethodno složena , čeka na peglanje . Eh, u zadnje vrijeme to peglanje sam svela na minimum, što se može složiti bez peglanja, odmah ide u ormare, ladice, a ostatak čeka kad budem raspoložena. Uh, pa mi se zna baš sakupiti velika hrpetina za ispeglati ...
meni su vala vise svi dojadili, kad udjem u kuhinju kad vidim tone suđa naredanog ko da nas je trista ja bi se ubila i sa ostalim kucanskim poslovima je tako
Brisanje prasine!!! Uzas,posebno kad volis crnu boju pa sebi fino zabiberis i kupis crne police,crni sto i slicno! Ma ljepota,dok se okrenes ko da nisi nicim mahala po njima...
Uopste mi je svega zlo, dosadila mi je kuca, pa i sve u vrzi s tim. A neko rece da mrzi kuhinju i kad vidi tone sudja, jednom me jedna prijateljica utjesila, kaze ona, ma bona kad vidis one kuhinje obrisane, nigdje nista nema, ama tu se i ne kuha, u mene se uvijek nesto kuha i uvijek ima necega. hehehe
Drage moje, koristite li vi masinu za pranje sudja? To je prava stvar...Prije sam se bunila i govorila da je nikada necu kupiti, pranje sudza mi nije predstavljalo neki problem. A onda mi ju je muz kupio, kada sam bila trudna, da ne bi on morao prati...( noge su mi u trudnoci pravo oticale) i od tada mi je nazamjenjiva...
Uopste mi je svega zlo, dosadila mi je kuca, pa i sve u vrzi s tim. A neko rece da mrzi kuhinju i kad vidi tone sudja, jednom me jedna prijateljica utjesila, kaze ona, ma bona kad vidis one kuhinje obrisane, nigdje nista nema, ama tu se i ne kuha, u mene se uvijek nesto kuha i uvijek ima necega. hehehe
joj maida slazem se sa tobom, kod mene je mali prostor pa ako samo jedna ili dvije stvari nisu na svom mjestu onda je to haos.... Jos malo dijete i to ti je dar mar
dobra si Nunichi!!! meni je nekada pranje sudja bilo pravo zadovoljstvo...ono pranje sudopera mi je predstavljalo psihicki odmor, ali sada sam misljenja da je bolje citati neku knjigu ili setati ili...uglavnom sve snahe su dobrodosle