Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma ja se šalim za friz....meni je svejedno to..jer s mojom kosom apsolutno niko nikad nije ništa uspio napravit da traje duže od sat vremena... a nemam pojma kad...ako sveki mene laže..lažem i ja tebe.mm nisam pitala...sem toga znaš mene vazda cirkus pravim...i nisam ti ja ljubomorna.. moje sve fale ovu neku Admiru ovdje na Pišću...kažu da je super..drugarica mi ne liči na sebe..da smijem postavit fotke prije i poslije ne bi vjerovali..
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:25:12 >
Ja sam jos uvijek u potrazi za frizerkom iako 2 godine idem kod iste ali nije mi bas usput (u Crkvicama) voljela bi nesto blize da mogu ici 2 puta mjesecno ovako se jedva nakanim i jednom. A i cijena igra ulogu nema sanse da dam 60KM za sisanje, farbanje, pranje i feniranje
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:26:09 >
joj i ja trazim frizerku,moja prestala raditi ima mozda 4 mjeseca,a zadnji put kad sam se osisala kod neke u travnickoj doslo mi da zaplacem,bilo je to sve ok dok je ja nisam oprala i vidjela da su mi siske do pola cela i jos par stvarcica a bas znam objasniti kakvu frizuru hocu
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:26:17 >
reallove sigurno je skontala da ne zivis ovdje pa te je zato zapalila...jednom sam tako usla u Paladium i kad mi reče 50KM za farbanje (kupila sam farbu ranije), širanje vrhova i sušenje bez feniranja i frizure kad u nesvijest ne padoh. Reko nikad više
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:26:48 >
reallove sigurno je skontala da ne zivis ovdje pa te je zato zapalila...jednom sam tako usla u Paladium i kad mi reče 50KM za farbanje (kupila sam farbu ranije), širanje vrhova i sušenje bez feniranja i frizure kad u nesvijest ne padoh. Reko nikad više
ma joj ne znam,i prosli put kad sam ovdje radila kosu,u drugom salonu,farbanje i feniranje,ne sjecam se da li sam se sisala bilo je 70 km,nisam ja kupovala farbu,njihova je farba al eto opet mi je nekako skupo
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:26:32 >
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:26:40 >
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:26:59 >
i ja mislim da je puno 76 KM.. a depilaciju nogu bi meni naplatili ko šišanje farbanje i feniranje zajeedno..jer isto bi posla imali...a znam taj fazon kad vide da nisi iz Zenice da te zavale maksialno..
ja idem kod kanite u srpsku mahalu, pranje, sisanje i feniranje, nikad nisu presli 20 km.... jeftina i precizna...prezadovoljna sam njom...salon nije napucan, onako vise jeftino izgleda, ali sam uvijek izasla zadovoljna iz salona...
Ja već dvije godine imam istu frizuru, ne moze me zeznut nikako. A da mi je dosadila jest, samo nemam mu..hrabrosti da je promijenim Nešto kontam, kad se aBd porodim pa mi kosa počne opadati kao većini žena, onda cu neku radikalnu kratku frizuru, a do tad: "Isto kao i dosad, samo kraće"
Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
e sto imam srece,a htjela sam opet otici da se ofarbam prije nego krenem nazad ali......
Ona dobro farba, što jest jest. Nikad ti neće oštetiti kosu. A imaš jasno okačen cjenovnik i slobodno pitaj šta je šta. I oni imaju malo posla, svima je kriza, pa se cupaju na dijasporu.
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:26:04 >
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:27:21 >
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:27:15 >
Vidim da nema novih postova na temu. Meni stvarno treba preporuka za dobrog frizera. Išla sam u Touch 3 godine i prestala. Zadnji put sam radila pramenove.Nisu ispali onako kako sam željela (nije uzela u obzir nijanse koje sam tražila), odnosno nisu se ni vidjeli. Onda mi je rekla da je feniranje gratis od nje i na kraju mi naplatila 110 KM. E, onda sam rekla nikada više. Zabranila sam mužu, kćerki i sinu da idu tamo.
Vidim da nema novih postova na temu. Meni stvarno treba preporuka za dobrog frizera. Išla sam u Touch 3 godine i prestala. Zadnji put sam radila pramenove.Nisu ispali onako kako sam željela (nije uzela u obzir nijanse koje sam tražila), odnosno nisu se ni vidjeli. Onda mi je rekla da je feniranje gratis od nje i na kraju mi naplatila 110 KM. E, onda sam rekla nikada više. Zabranila sam mužu, kćerki i sinu da idu tamo.
Ja uvijek placam tako,gdje god da odem,ne znam,ali prije dok sam zivjela u Bosni,nije bilo toliko skupo,gdje god da odem za farbanje,sisanje i feniranje uzmu 80,90 km,sad kad sam bila u Bosni,farbanje i feniranje(vise samo susenje,nego feniranje)4o km,jednom se fenirala,kratka kosa 20 km,ma daj previse,zato odem kupim sebi farbu i ofarbam se kod kuce,a i feniram se sama,svako 2-3 dan