Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zenicanke gdje se sisate ,ja sam nekad davno u interu,pa sam presla na Jaliju kod jedne cure,bila sam prezadovoljna al mi je sad pred porodom,i narednih najmanje 6 mjeseci nista od nje ,nedavno isla u neki na Meokusnicama,zena je ok al meni nije to to
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:27:58 >
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 30.9.2011 9:28:30 >
Godinama se šišala u Chanelu u Crkvicama kod Sabine. Od kako je zatvorila ja lutam od frizera do frizera i nigdje se nisam našla. U centar nisam išla, nešto kontam da je preskupo , da li je neko išao? Koliko košta farbanje, pranje, šišanje, feniranje? To radim svaki mjesec ako će me lupiti po džepu da ne idem
ne znam za cijene u touch..drugarica kaže na friz ko moj..pranje šišanje i feniranje bilo 20 Km koliko je farbanje nemam pojma..jer se ja farbam sama...u crnu boju ko što je vidjeno..i to dva puta godišnje.. a minka..ti je na jaliji kod šnela..i dp-a ..frizerski salon sabina...imam broj ako hoćeš na pp
samo da se javnem da sam se danas sisala u frizerskom Gloss(nije da se falim sa frizurom ),tamo preko puta denara i zadovoljna sam!nadam se da ce moja velika boljka-siske i nakon prvog pranja biti slicne
inace sisanje na moju duzinu je 7 ,a cura je radila u staroj carsiji prije
Ovako, ja idem već dvije godine u Charm, ispočetka bili kod konjske na ćošku, sad otvorili i iza Londže,kod Sabine i Lele. Ja zadovoljna, necu ih mijenjaniti do daljnjeg. Šišanje+pranje+slaganje ili kako se to već zove dodje, 14km.
Ovako, ja idem već dvije godine u Charm, ispočetka bili kod konjske na ćošku, sad otvorili i iza Londže,kod Sabine i Lele. Ja zadovoljna, necu ih mijenjaniti do daljnjeg. Šišanje+pranje+slaganje ili kako se to već zove dodje, 14km.
u charmu radi moja skolska pa mi se zbog toga nekako ne ide,ne znam zasto u ok smo odnosima
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
ja sam godinama bila kod hadisa, preko puta starog sata, ali je on onda poceo raditi mahinalno i ja pre]em kod aide / hotel metalurg
imam mnogo kose hvala Bogu i ne volim kad mi je tanje trimerom. aida me fino sredi bas, bas..ali cu jednom i kad budem imala finih para odvojiti za touch, jer predosjecam da je skupo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
a sabina me farbala, sminkala, stavljala trepavice za svadbu i jako je strucna samo sto cekam dan/dva / tri da dodjem na red, a ne mogu zbog obaveza..meni kad duhne to mora biti taj dan
ponekad sebi skratim siske, sama se feniram.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ja sam godinama bila kod hadisa, preko puta starog sata, ali je on onda poceo raditi mahinalno i ja pre]em kod aide / hotel metalurg
Znaš li slucajno gdje je radila ta Aida ranije? Koliko ima godina? Imala sam i ja jednu frizerku Aidu ali taj salon je zatvoren a ne znam gdje sad radi.
Nedi, radila je u kineskom zidu..crna, niska, punija, lijepa. sada je u hotelu dubrovnik / metalur,g prvi sprat do igraoncie Mala Raja ..ako je to ta
i ja sam isla u charm sisanje,farbanje,pranje,feniranje i jos moja sestra se osisala,sve to za 76km
uhh super..sa srećom joj...mene jednom ošišala..i tako pričam svekrvi..kad ona ti meni..ma znam to ti je od čojeka bivša..dolazila je nama ovdje...ja ono ..a vidim ja ona pita jesi ti E žena...vako nako..jednom je i Henu šišala....imala sam friz ko Jašar Ahmedovski
uhh super..sa srećom joj...mene jednom ošišala..i tako pričam svekrvi..kad ona ti meni..ma znam to ti je od čojeka bivša..dolazila je nama ovdje...ja ono ..a vidim ja ona pita jesi ti E žena...vako nako..jednom je i Henu šišala....imala sam friz ko Jašar Ahmedovski
Jesul se to oni u vrtiću zabavljali Aida je '84 godište. Znam jos kad je bila 2. srednje jer je radila praksu u chanelu i najbolja frizura koju sam imala je kad je Aida napravi