RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

bebaa -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (9.12.2014 21:38:41)

IZVORNA PORUKA: koka i po

bebaa[sm=smiley36.gif]
zamisljam se vazda u kuhinji sa pregacom i kuhacom[sm=smiley36.gif]
sve se oko nje pusi....supa se kuha,pita se pece a mikser priprema za kolace[sm=smiley36.gif]
a ona se izmedju svega toga oblizuje[sm=smiley36.gif]
beboo izvini morala sam[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Penelope82 -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (10.12.2014 15:09:39)

Pitam se kako nikada prije nisam vidjela ovu temu?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Ću da pišem kad budem imala više vremena....,ali evo brzinski-hanabanana(ima li te zene uopste na forumu?)-strogoca,autoritet,malo pise,puno toga kaze,cesto pomogne,ali zna i iznervirati brate [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tvrdnje uvijek argumentovane-respect [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bebaa -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (10.12.2014 23:24:07)

yoko eto.....

da te nema trebalo bi te izmisliti...ne znam jesu li druge svjesne ali se desila ogromna promjena sa tvojim povratkom......više smijeha,zeze,šale....unijela si jednu novu notu koja će nadat se potrajati...dakle čista si pozitiva....[sm=bravo.gif]
možda što te ne smaraju ovaj smog i niske temperature....[sm=sad.gif][sm=bravo.gif]

veeseelaa -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (10.12.2014 23:48:58)

ja se pitam dal se kroz postove bilo čije može uopće neka relevantna ocjena dati?

Angelica -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 8:53:44)

IZVORNA PORUKA: bebaa

yoko eto.....

da te nema trebalo bi te izmisliti...ne znam jesu li druge svjesne ali se desila ogromna promjena sa tvojim povratkom......više smijeha,zeze,šale....unijela si jednu novu notu koja će nadat se potrajati...dakle čista si pozitiva....[sm=bravo.gif]

Tacno, al zna se ona i naljutiti, jadan onaj ko joj na zivac stane[sm=smiley36.gif], inace je dobrica za razliku npr. od krofnice i full moon[sm=jezicek.gif] njima je bolje tri put razmisliti pa tek onda nesto reci...Mi se uspjesno druzimo i zezamo od 2009 g.; znale smo do sabaha bit na forumu[sm=smiley36.gif] i zaista je forum nekako uspavan od kad nisu bile tu... Hvala im na svemu[sm=smiley31.gif]

krofnica Mo -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 19:30:24)

Anđo grozna si ja i f.moon smo baš mile i fine[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nego sjećaš li se ti kad ja i yoko zakrvišmo na jednoj temi pa obe dobišmo po opomenu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 19:32:43)

IZVORNA PORUKA: krofnica Mo

Anđo grozna si ja i f.moon smo baš mile i fine[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] nego sjećaš li se ti kad ja i yoko zakrvišmo na jednoj temi pa obe dobišmo po opomenu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

krofnica Mo -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 19:39:19)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 19:42:40)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

bila su to vremena...[sm=jezicek.gif]

a tek kako ja nahebah što te branim[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
pa mislim stavrno...halal i opomene[sm=jezicek.gif]

krofnica Mo -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 19:48:23)

jest vala halal i opomene[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Angelica -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 22:53:07)

moras me prosvijetlit nije bas da se to jednom desilo[sm=jezicek.gif]

krofnica Mo -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 23:02:15)

IZVORNA PORUKA: Angelica

moras me prosvijetlit nije bas da se to jednom desilo[sm=jezicek.gif]

oprosti nas dvije smo se samo jednom posvađale zaprave[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Angelica -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (11.12.2014 23:03:34)

Je li ono bi vezano za toalet papir [sm=zmeden.gif][sm=zz_giggle.gif], morat ces me prosvjetlit kad se vrnes na forum ne rade mi vijuge gledala sam opet Johnija [sm=smiley36.gif]

yoko eto -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (14.12.2014 7:55:32)

IZVORNA PORUKA: bebaa

yoko eto.....

možda što te ne smaraju ovaj smog i niske temperature....[sm=sad.gif][sm=bravo.gif]

[sm=smiley9.gif] to nisam ja...to je moja sauma[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

hvala...hvala

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 25 26 [27]