snijeg -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (15.3.2012 19:28:47)
|
IZVORNA PORUKA: klemzi Meni su ovih dana dvije forumašice zapele za oko, to su Snijeg i D_K...nisam ih do sad plaho sretala...u posljednje vrijeme sam pročitala par njihovih postova i sviđa mi se kako razmišljaju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I Pingvina, ona je u čekaonici, jedno divnoooo stvorenje Mada, sve cure iz čekaonice su mi [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif] Hvala Klemzi, ja tebe doživljavam kao pravo produhovljenu ženu, samosvjesnu, ženstvenu, postojanu i realnu. Naročito mi se sviđa tvoj avatar nekako te i opisuje [sm=smiley1.gif], a sa D_K često djelim mišljenje i ona mi je onako i ozbiljna i otkačena, volim čitati njene postove. Hanabanana žena koju bi voljela imati uz sebe u stvarnom svijetu, okrutno iskrena, prepuna znanja i iskustva, nema dlake na jeziku, ali uvijek spremna za pomoći. Triputmama žena borac, ništa ne prepušta slučaju, požrtvovana i jaka. Vesela, žena koja nema mira, sklona promjenama, spontana, zna uživati u životu bez grižnje savjesti; Jasmin - mudra mlada žena, podređena Božijoj volji i živi život u skladu s tim, nije konfliktna, često je doživljavaju kao nametljivu, a meni eto godi njen smiraj u postovima. Ima još puno ženica čije postove rado čitam, nastavit ću kad se sjetim [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|