Lulu_08 -> RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? (19.9.2011 13:35:04)
|
Sve ste mi slatke, ja nekad davno napisah već poduži spisak ali evo da dopunim još malo: helena_7, slatkica, radoznala, znatiželjna, ljubazna ali istovremeno iskrena, sve u vemu karakteristike koje ja zaista cijenim u ljudi! fortuna, ti si pravo osvježenje ne samo za forum nego za život generalno, vjeruj da kod kuće otvaram RR i tražim teme na kojima si se ti oglasila, ako ništa da bih se "opustila" jer si veselica umiljata! mersiha77, kao što mnogi navedoše, mislim da si ti jedna nježna duša, neiskvarena, željna ljubavi, pažnje, prijateljstva, ali ujedno i izržljiva i jaka, inače sigurno ne bi uspjela prebroditi situacije iz prošlosti i istovremeno gurati naprijed u nove pobjede! zeze, čim ugledam tvoj nick osmijeh mi se pojavi, sam nick zeze me potsjeća na zezu i šalu i veselo stanje, a i tvoji postovi nisu ništa manje veseli! zinanina, drug po sudbini, kao i pahuljica haha, kada vidim vaše nickove osjećam da nisam sama, i da se i druge žene bore kroz život same i uspijevaju u tome, dajete mi volju i snagu da se i sama nastavim boriti, i vedru perspektivu da ima ono "sutra" hihihih! Iako sam pahulju opisivala i ranije evo dodah joj i gore navedeno hehehe. Opet ću se ja nekad javiti sigurno hehehe...
|
|
|
|