ema_novic -> RE: dobar zubar - preporuka (18.1.2013 15:18:43)
|
Pozdrav svima,Moram da vas informiram o svom negativnom iskustvu koji sam imala kod dr. Amre Garibović, cisto informacije radi, a i kako bi vam, eventualno, uskratila suvisne i u današnje vrijeme bespotrebne troskove i komplikacije s kojima sam se, na žalost, i sama susrela nakon posjete navedenoj doktorici. Dakle, nemam trenutno dobrog stomatologa za preporuciti, ali preporucujem vam kod koga da ne idete ni po koju cijenu, sto je, smatram, takodjer jako vrijedna informacija, a cije vrijednosti sam na zalost, sama jako svjesna..... Naime cula sam od jedne kolegice koja je kod nje vadila zub kako je dr. Amra Garibović prijatna, ljubazna, divna, pristupačna, i nadasve jako povoljna - cijena plombe 25 - 30 km i moram priznati da sve to zaista i stoji, međutim stručnosti, preciznosti, pedantnosti i urednosti - niti na vidiku. Kod iste sam otisla zato što mi je plomba na jednom zubu - 5tici malo potamnila i umjesto da je ista ispolira - što je trebalo da učini kako mi je to rekao drugi stomatolog kod kojega sam poslije nje - na popravku otisla, (jer sam imala 2-3 zuba sa istim problemom - oko plombe potamni - kaze ovaj drugi stomatolog čista discolorizacija - koja se običnim poliranjem skine) dr. amra garibovic je brusila plombu i na nju ljepila svoju - ali bukvalno ljepila jer ju je prstom pritiskala - dakle ne stomatološkim priborom, kako to drugi stomatolozi rade - nego bukvalno prstom, doduše u rukavici, ali sa kojom je se prethodno, i sve to dok ja drzim otvorena usta , ljubazno javljala na pozive sa svog mobitela, zapisivala u teku termine novih pacijenata - jer ista radi potpuno i apsolutno sve sama - što se moze i vidjeti iz neuredne ordinacije iz koje se javlja i, vjerujte mi, opravdana sumnja u sterilnost njenih instrumenata. Uglavnom, da ne duljim mnogo, zub koji me prije toga uopce nije bolio, dakle razlog odlaska je bio čisto estetske prirode, nakon intervencije kod iste dr. poceo me jako boliti. Bol nije bila konstantna nego na hladno, na slatko - luđacka bol. uglavnom odem ja kod dr. Garibović na reklamaciju, ponovi ona cijeli postupak brusenja i ljepljenja, na očigled preko neke stvari - nestala ljubaznost i prvobitna srdačnost, i jos mi kaze ako me opet bude bolio morat cu ga slikati - pa kazem ja sto da slikam kad me prije no sto ste ga vi dirali uopce nije bolio - pa nije mogao preko noci - nakon njenog zahvata zdrav zub - mez trrunka karijesa, u korijenu oboliti....na sto ona ne dade nikakav komentar. Na moju žalost isti me nastavio boliti i da si ne bi više komplicirala zivot i trosila i ovo malo slobodnog vremena sto imam otisla sam kod drugog stomatologa - ne zelim ovdje da navodim njegovo ime cisto da ne bude da ga reklamiram, jer nisam jos sasvim sigurna u njegovu stručnost i posvećenost, ali kad budem javim vam. I nista covjek se cudom nije mogao nacuditi sta je navedena doktorica radila, kaze cijeli zub obljepila plombom, kaze i to na nacin na koji ne zna da iko od stomatologa to radi - a cojek je profesor ujedno na stomatologiji, uglavnom ona je kaze plombu naljepila ali prilikom susenja iste - sa onom UV lampom plomba se skupila - sto se redovno desava ako se ona stavlja u jednom sloju - a ne u slojevima, dakle vise njih - kako , on kaze, rade svi stomatolozi za koje on zna. Na srecu spsasio mi je zub a i mene od daljnjih bolova...... [image]http://www.klix.ba/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/image] Oprostite mi na opsirnosti, ali osjecala sam ogromnu potrebu da vas upozorim sa nacinom rada navedene doktorice, cisto iz razloga sto ne zelim da iko vise prolazi kroz ovo kroz sto sam ja prosla [image]http://www.klix.ba/forum/images/smilies/googlyeyes.gif[/image]
|
|
|
|