Amelaa RR -> RE: dobar zubar - preporuka (10.12.2010 14:44:23)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR Mamaajna, kakve su to cirkoni navlakeke, ja sam imala cirkonnekada davno, trajao mi dvije godine, to bih opet ponovila, pod uslovom da opet dugo traje,čula sam nekoliko cura i žene koje u stavljale, ali niko nije tako dugo imao cirkon, nažalost ova moja više ne radi ovdje, tako da mamaajna nadam se da ćeš me obradovati mama alma ev sto su cirkon navlake Cirkon je najnoviji materijal u zubnoj tehnici i odličan je jer je bijele boje i prosijava svijetlo. Naprimjer od njega vam se NEĆE pojaviti ona siva crta uz desni oko zuba koja se zna pojaviti od čelika odnosno njegovih oksida. Cirkon se koristi najčešće kod prednjih zuba i izuzetno prirodno se spaja sa desnima (ako je rad dobro napravljen). Na slikama ispod možete vidjeti metalnu i cirkonsku konstrukciju prije nego li je stavljena keramika.[image]http://img525.imageshack.us/img525/4448/14165627.jpg[/image] Keramika ima raznih, na tržištu je relativno veliki izbor, tako da se nemože reći da svaki tehničar koristi istu keramiku. No po sastavu i krajnjem izgledu sa svim kvalitetnim keramikama se može postići individualna boja koja vama paše, odnosno vašim prirodnim ili umijetnim zubima. Da spomenem i druge materijale koji se najčešće koriste za podlogu keramici, osim cirkona koj je najbolji i najnoviji tu su još i čelik i zlato. Danas su to nešto manje cijenjeni materijali u odnosu na cirkon koj je, izgleda, budućnost. No zlato je ipak cijenjenije od čelika i također se najčešće koristi u fronti odnosno na prednjim zubima. Da ne izostavim press keramiku koja je također bezmetalna keramika i također je iznimno kvalitetna.
|
|
|
|