Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 18:44:53
Anoniman
Iako se nismo družile na ovom forumu, jako mi je drago, jer sam pročitala milion njenih postova i savjeta koji su nam svima bili korisni. Za mene je ovo jako srećan trenutak i nevjerovatan trenutak, kad neko ko je do jučer bio kao i vi za računarom sa stomakom do zuba, sad napokon dočekao to nešto u šta je teško vjerovati. Sve najljepše, da vam sve troma čitav život bude protkan ovako sretnim trenucima!
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 18:53:13
medavi
Draga Dino da vas prate Njegove oci i da vam podari ono sto je za vas naj bolje!!! Puno poljubaca za tebe i tvoju princezicu i da sto prije dodjete svojoj kuci aBd.
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 22:27:59
stella
draga moja dincy drago mi je da ti nemogu opisati.hvala bogu da ste obadvije dobro.i da je sve proslo kako treba.malenoj mrvici zelim sve najbolje i najljepse u zivotu sto se pozeljeti moze.prvo zdravlje,srecu i lijepu nafaku.tebi mila zelim da se sto prije oporavis i da nam pises kako sve prodje.naravno i puno slikica da nam stavis.a do tada jos jednom iskrene cestitke tebi i tvom dragom.i velika pusa od nas. danas sam citav dan mislila na tebe,nisam mogla pric kompu,i cim je hana zaspala reko da vidim ima li novine.kad ono ima sretna sam zbog tebe,jos jedno sretno tvojoj maloj porodici.pusa
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 23:50:25
majaaaa
Masala,Masala Bas sam mislila na tebe.Hvala dragom Bogu pa je sve proslo kako treba. Neka vam je sa srecom.Puno zdravlja,srece ,ljubavi ,veselja da dozivite sa svojom djevojcicom(akoBogda).
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 1.8.2008 20:52:10
Anoniman
evo placem vec pola sata... VI STE SVE I JEDNA MOJE VELIIIKE DUSE!!!!!
nemate pojma kako ste me dirnule sa svojim postovima beskrajno vam se zahvaljujem na cestitkama i zelim vam sve sto ste i vi meni pozeljele i mnogo vise... da ste sretne i zadovoljne ko sto sam ja... i zauvijek tako ljubim vas mnogo mnogo puta... do neba... do zvijezda...
ja sam evo dosla kucici svojoj prije 3 sata, sredile se cure, okupale, sikile i sad jedna mrvica prelijepa spava a mama na net da se javi svojim hanumicama
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 1.8.2008 21:13:57
Emina*
Moradoh da se pohvalim Vidjela sam je, vidjela sam jeeee.... Ko med medni je mashallah, ma nemam rijeci (ista mama )..... Neka joj Allah dragi podari dug zivot, ispunjen ljubavlju, srecom i bericetom....