Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 11:16:59
Amer
Puno sreće zdravlja i ljubavi sretnim roditeljima i neka vam dragi Allah podari sve blagodati ovog i onog svijeta neka malena bude lijepa kao svoa mama ( u što ne sumnjam ) i da nam se brzo oporavi naša Dinči pa da nam se vrati jer nam puno fali
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 11:24:37
mamina princeza
E ovo su od jutros stvarno lijepe vijesti. Sve najljepse cestitke roditeljima i maloj princezi zelim puno zdravlja i rahatluka i da fino poraste u najljepsu curu:)
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 11:57:15
jupajdi
ČESTITAM!!!!!!!!
E baš me je obradovala ova vijest.
Dino neka si i ti na svijet donijela malu princezu. Uživale smo skupa u danima trudnoće, savjetovale jedna drugu, a sada ćemo ako Bog da uživati u našim ljepoticama i isto tako razmijenjivati iskustva.
Neka je dragi Allah čuva, da joj svu sreću i zdravlje ovog svijeta, a tebi želim brz oporavak.
Naravno, i sretnom tati četitam i uživajte od sada u svojoj ljepotici
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 13:02:25
nely
DRAGA DINO SVE NAJ NAJ LJEPSE TEBI I TVOJOJ PRINCEZICI I NARAVNO TATI DA VAM ZIVOT ISPUNI SRECOM KAO STO SVAKA BEBA URADI SVOJIM RODITELJIMA.... OD SRACA ZELIM
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 13:11:26
camm
IZVORNA PORUKA: nely
DRAGA DINO SVE NAJ NAJ LJEPSE TEBI I TVOJOJ PRINCEZICI I NARAVNO TATI DA VAM ZIVOT ISPUNI SRECOM KAO STO SVAKA BEBA URADI SVOJIM RODITELJIMA.... OD SRACA ZELIM
pridruzjem se cestitkama i sve najljepse od srca.
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 13:35:56
M kao Mama
Čula sam se sa našom Dinelom, kaže da je iscrpljena i umorna što je normalno, bebica je s njom, kaže maločas je presvlačiči, bila se sredila do iza vrata, Dinela je malo šivena, ali kaže da će brzo proči, naš dragi optimista,
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 15:29:56
lamka
dinela draga ne znam sta reci od dragosti nemas ppojma koliko me obradovala ova vjest da si se porodila Cestitke idu tebi i dragom kao i vasoj porodici a maloj Inam Nur neka dragi Allah podari sve najbolje,da je prati sreća,zdravlje i rahatluk gdje god krenula.kao i vas naravno.nadam se da ces se uskoro oporaviti i biti s nama jer si ti dusa naseg RR-a
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 15:51:04
bubamara80
drago mi je da je sve prošlo ok, kad sam pročitala javila sam MM jer sam znala da će ga obradovati zbog tvog MM, a također se pridružujem čestitkama. sve najbolje, uživajte u bebaću
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 16:27:56
Amela V.
Drga moja Dinela, evo citam postove nasih hanumica i suze mi same idu. Tako sam se obradovala. Cijelu noc sam mislila na tebe. Cestitam mila moja, neka vam je ziva i zdrava i neka je prati sva sreca ovog svijeta.
Zelim ti da se sto prije oporavis i da uzivate u svojoj ljepotici.
RE: Dina RR( nasa Dinci) je donijela na svije... 31.7.2008 17:39:08
bezelye
Divne vijesti danas Nisam jedina koja je zaplakala citajuci ove postove.
Draga Dinchy, zelim vam mnogo zdravlja, srece i smijeha, da uvijek budete ponosni na svoju princezicu. Tebi zelim brz oporavak, da sto prije bez ikakvog bola u potpunosti uzivas sa svojom djevojcicom. Cestitke i ponosnom ocu