Vedica -> RE: Vaginalni brisevi (11.9.2008 15:57:35)
|
da ne ponavljamo temu evo ovdje nastavak miracle IZVORNA PORUKA: miracle Prvo veliki pozdrav.... Ne javljam se tako često...ali bih molila malu pomoć odnosno informaciju: -vidim da ima tema o tome što mene zanima...ali moje pitanje je slijedeće: -gdje se u SA (osim na klinici)mogu uraditi brisevi..s obzirom da mene nikada nijedan dr.nije poslao da to uradim izgleda da moram uzeti stvar u svoje ruke... -inače kakva je procedura i na klinici Mala napomena:2007. imala sam missed ab.u 12 nedjelji i od tada nikao da zatrudnim ponovo.Bila sam kod ljekara...ali ništa konkretno osim papa testa ... Unaprijed hvala svima koji mi mogu dati bilo kakvu informaciju. maslačak82 Ja ti ne mogu reći gdje se u Sarajevu mogu uraditi brisevi, ali neko će ti se javiti, po meni je najbolje da to učiniš čim prije, Brisevi će pokazati sve, ako ima kakvih spolnih bolesti koje mogu utjecati na plodnost, također mogu uzrokovati spontane. Bićeš mirnija..ako pokaže nešto tipa mikoplasma, ureaplasma treba liječiti, ali ja ti od srca želim da sve bude u redu! budućamama Pokušaj otići u Skerlićevu i traži da ti se uzmu brisevi, a sad za kliniku -ginekologiju nisam sigurna, ali mislim da ti treba uputnica dr. opšte prakse. Ja sam morala imati uputnicu kad sam došla na kliniku za sterilitet, pa sam onda tamo dobila uputicu za briseve. U svakom slučaju sretno i želim ti uskoro jedno malo miracle!
|
|
|
|