|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Foto - kuhanje!
17.7.2011 20:00:09   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Kod mene jufka bila istop kao za pitu debljine...
a pile ono od 1200 g brojlerovo na 12 komada sma podjelilauser posted image
pa erti skontaj u tranžranju koliki bi trebali biti komadi...neke sma kosti pri tranžiranju kotarisala...ono batak, karabatak, krilo, pa bijelo meos do polovine na 3 djela...eto tako iz pola pileta dobila 6 komadauser posted image
jesam ti objasnilauser posted image


Ja sam danas napravila od fileta i kupovne jufke (tako se zateklo user posted image ) i ni na šta nije ličila (pa nije baš tako strašno) ali je bila mmmmmmmmm.


_____________________________

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 451
   RE: Foto - kuhanje!
28.7.2011 18:16:29   
Gift

IZVORNA PORUKA: sabinos

Evo nesto sto ja volim:hurmasice.inace su mi zakon ovi kolaci sa agdom... Sastojci:2 jajeta,250 gr margarina ili putera ili maslaca,vanilin secer,pola praska za pecivo,600 do 700 gr brasna.taman izadje jedna tepsija,oko 20 komada... [url=http://www.Slikomat.com/slika/4824428.htm]user posted image [/urlumutimo margarin i jaja sa vanilin secerom [url=http://www.Slikomat.com/slika/4824431.htm]user posted image [/urlonda polako dodajemo brasno sa praskom za pecivo,i mijesimo rukom[url=http://www.Slikomat.com/slika/4824434.htm]user posted image [/urlkad je dovoljno brasna treba fino da se odvaja od posude.ja licno nikad nisam sigurna koliko brasna stavim,nego od oka.treba da bude ovako[url=http://www.Slikomat.com/slika/4824438.htm]user posted image [/urlpravimo loptice i stavljamo na rende da dobijemo saru onu na kockice[url=http://www.Slikomat.com/slika/4824441.htm]user posted image [/url Ja sam unutra stavila i ljesnjake,po zelji moze i orasi ili bademi.redamo u tepsiju i peceno dok ne porumene na 200 stepeni. [url=http://www.Slikomat.com/slika/4824444.htm]user posted image [/urlpripremimo agdu od secera i vode u omjeru 1:1 i kad je peceno zalijemo[url=http://www.Slikomat.com/slika/4824446.htm]user posted image [/urli pojedemo[url=http://www.Slikomat.com/slika/4824448.htm]user posted image [/urli naravno mame sa malom djecom sve rade na podu da mogu i pomagaci ucestvovat.mogla bih to raditi i kad spava ali necu..neka ga[url=http://www.Slikomat.com/slika/4824450.htm]user posted image [/url

sabinos molim te, koliko ide vode i secera u agdu??

_____________________________

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sabinos)
Neposredna veza do poruke: 452
   RE: Foto - kuhanje!
2.8.2011 19:17:48   
Gift
pravila hurmasice, ispale samo takve...mm kaze bolje nego u sveki user posted image user posted image user posted image
sabinos hvala na receptu

_____________________________

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 453
   RE: Foto - kuhanje!
6.8.2011 14:43:04   
lely
Kinder torta
Sastojci: 10 jaja,200gr lješnjaka,25 kašika šećera,1 kašika jabučnog octa,1,5l mlijeka,10 kašika brašna,1 vrećica pudinga od vanilije,250 gr margarina,3 vrećice vanilin šećera,200 gr čokolade za kuhanje ,3 vrećice šlag pjene i eurokrem.
user posted image
Na lim 28x34cm staviti masni papir i jos ga malo namazati margarinom (ja pravila u okrugloj tepsiji jer nemam cetvrtasti lim) i ravnomjerno posuti sjeckane lješnjake
user posted image
Napravit šlag od 10 bijelanjaka i 15 kašika šecera,stavit 1 kašiku jabukovog sirćeta i pažljivo istresti po lješnjacima.Peći u rerni na 150 stepeni sat vremena.
user posted image
Kada je pečeno izvaditi iz rerne poklopiti tacnom i okrenuti naopako,tako da lješnjaci budu gore.Odmah vruće premazati nutelom ili drugim eurokremom.
user posted image
Skuhati fil od mlijeka,10 kašika šećera,10 žumanjaka,10 kašika brašna i pudinga.U hladan dodati izrađen margarin i vanilin šećer
user posted image
Podjeliti na dva dijela.Jedan dio ostaje kakav jeste,a u drugi dodati 100 gr otopljene cokolade.
user posted image
Kašikom za sladoled vaditi naizmjenično svijetle i tamne kugle i slagati na koru kao šahovsku ploču.(meni to baš i nije uspjelo jer mi je kora okrugla )
user posted image
Otopiti 100gr čokolade sa malo margarina i 1-3 kašike mlijeka i tim popuniti "rupe" između kugli od fila.(zaboravih slikati user posted image )
Na kraju napraviti šlag od 3 vrećice šlag pjene premazati preko i po zelji ukrasiti (ja posula sjeckanim lješnjacima)
user posted image

i presjek
user posted image


< Poruku je uredio lely -- 6.8.2011 14:48:13 >

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 454
   RE: Foto - kuhanje!
6.8.2011 15:07:02   
lely
Punjene maslenice
Sastojci za tijesto:3 kom jaja,1 šolja ulja,3 šolje brašna,1 kvasac,1/2 šolja mlijeka,1 kašika soli
Za fil:1/2 kg pilećih prsa i sir livada u listićima
Za preliv: pakovanje gljiva i vrhnje za kuhanje

Zamjesiti kvasac sa malo mlake vode i ostaviti da nadođe.Kada kvasac nadođe zamjesiti glatko tjesto od svih sastojaka(dodati brašna ako je vrlo meko) i ostaviti tjesto da duplira volumen.
Dok tjesto nadolazi,isjeckati file na sitne kockice,preprziti na ulju i posoliti-ostaviti da se ohladi.
Podjeliti tjesto u loptice je sam na 8 meni je ta velićina maslenica odgovarala.
user posted image
svaku lopticu oklagijom razvaljati u krug
user posted image
Na polovinu staviti pilece filete i sir
user posted image
drugom polovinom preklopiti i krajeve pritisuti viljuškom,premazati žumancem i posuti susamom ( po zelji)
Peći u rerni na 200 stepeni dok ne porumene
user posted image
Dok se maslenice peku,gljive isjeckati,staviti u šerpu i kuhati ,kad su gotove posoliti i dodati vrhnje.
Preliti preko maslenica i to je to
user posted image
Prijatno user posted image

Maslenice mozete puniti čim želite,a ovo je moja omiljena kombinacija user posted image
Jesam bila vrijedna user posted image



< Poruku je uredio lely -- 6.8.2011 15:09:49 >

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 455
   RE: Foto - kuhanje!
6.8.2011 15:23:47   
jasmin
Masaallah lely za oba recepta.Moramo probati ove maslenice u skorije vrijeme.

_____________________________

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 456
   RE: Foto - kuhanje!
6.8.2011 16:23:02   
R&T@
Bas ti hvala, lely...
oba recepta mi se svidjaju, a objasnjenja su ti superuser posted image

Molim te opet budi vrijednauser posted image




_____________________________

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 457
   RE: Foto - kuhanje!
6.8.2011 16:50:12   
Anoniman
mmmm predobro ovo lely, dala si mi ideju šta ću večeras za iftar
masleniceuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 458
   RE: Foto - kuhanje!
6.8.2011 22:02:22   
Anoniman
Lely ja danas kad sam vidjela ove slike maslenice morala sam je spremiti, s tim da sam mm punila dinstanim mljevenim mesom i sirom i prelila sosom od sampinjona i vrhnja, a sebi sam kao capriccosu i sebi nisam prelijevala vrhnjem jer ga ne volim, vec sam prije pecenja maslenicu premazala jogurtom tanko i ispekla...bilo je preukusno ako se tako moze reci...hvala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 459
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 13:45:56   
m.i.n.a.
IZVORNA PORUKA: lely

Punjene maslenice
Sastojci za tijesto:3 kom jaja,1 šolja ulja,3 šolje brašna,1 kvasac,1/2 šolja mlijeka,1 kašika soli
Za fil:1/2 kg pilećih prsa i sir livada u listićima
Za preliv: pakovanje gljiva i vrhnje za kuhanje

Zamjesiti kvasac sa malo mlake vode i ostaviti da nadođe.Kada kvasac nadođe zamjesiti glatko tjesto od svih sastojaka(dodati brašna ako je vrlo meko) i ostaviti tjesto da duplira volumen.
Dok tjesto nadolazi,isjeckati file na sitne kockice,preprziti na ulju i posoliti-ostaviti da se ohladi.
Podjeliti tjesto u loptice je sam na 8 meni je ta velićina maslenica odgovarala.
user posted image
svaku lopticu oklagijom razvaljati u krug
user posted image
Na polovinu staviti pilece filete i sir
user posted image
drugom polovinom preklopiti i krajeve pritisuti viljuškom,premazati žumancem i posuti susamom ( po zelji)
Peći u rerni na 200 stepeni dok ne porumene
user posted image
Dok se maslenice peku,gljive isjeckati,staviti u šerpu i kuhati ,kad su gotove posoliti i dodati vrhnje.
Preliti preko maslenica i to je to
user posted image
Prijatno user posted image

Maslenice mozete puniti čim želite,a ovo je moja omiljena kombinacija user posted image
Jesam bila vrijedna user posted image




Objasnjenja su odlicna al opet ja imam pitat koliko treba otprilike pocet sa pripremom da znam se ukomponovat sa svojim malim kaubojem...i pretpostavljam da su ove mjere u soljama,jednaka solja za sve....i da,jedna osoba koliko otprilike moze pojest komada:))

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 7.8.2011 13:47:01 >

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 460
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 13:57:31   
lely
Ja zakuham tijesto u pola 7 da bi bez srkleta sve napravila do iftara.Najvise vremena ti treba da tjesto nadođe,dok ono nadolazi a to je recimo pola sata do 45 min ti vec pripremis file,a za ostatak pripreme i pečenje ti isto treba oko 45 min.
Šolje su za  sve iste.
A za ostale drago mi je sto vam se dopadaju moji recepti user posted image

Jedna osoba max jednu i po,bar kod mene jer dosta je sito.user posted image


< Poruku je uredio lely -- 7.8.2011 13:59:07 >

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 461
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 14:02:53   
Lady26
Evo peku se upravo....
Prvi put da sam sa uzitkom zamijesila tijesto user posted image i da dodam uspjesno cini mi se user posted image
Posto smo mm i ja sami a imam povrce u vrhnju kao priolog, napravila sam nam samo po 1...

_____________________________

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 462
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 14:22:53   
Lady26
Preslanooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tijesto mi je preslano...
Sad bih mamu lagano udavila user posted image user posted image user posted image , ja stavila jednu kafenu kasiku, kaze mislim da ti je malo stavi jos...kad sam probala tijesto nije bilo strasno ali ovako peceno je preslano...hjooj...

_____________________________

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 463
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 15:22:51   
lely
Joj lady user posted image , pa jesi li ti pravila pola mjere ili cijelu,s obzirom da rece da si samo po jednu maslenicu tebi i mm.
Zao mi je ali onda mozes da gljive i vrhnje ne posolis dovoljno pa da se to nekako izjednaci,ne znam sta bi drugo user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 464
   [Obrisana poruka]
7.8.2011 15:38:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lely)
  Neposredna veza do poruke: 465
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 19:24:44   
Lady26

IZVORNA PORUKA: lely

Joj lady user posted image , pa jesi li ti pravila pola mjere ili cijelu,s obzirom da rece da si samo po jednu maslenicu tebi i mm.
Zao mi je ali onda mozes da gljive i vrhnje ne posolis dovoljno pa da se to nekako izjednaci,ne znam sta bi drugo user posted image


Upravo ovako je i bilo, "sos" nije bio slan i u kombinaciji nije bilo lose user posted image
MM bio odusevljen hihihihi, ja samo ponavljala kako kuham cijeli dan user posted image user posted image
Pola mjere, jer bi nam bilo previse nama dvoma, ja sam jedva jednu pojela...ali ja ukusno, svaka cast user posted image , ja sam smao umjesto gljiva napravila povrce sa vrhnjem, jednako je ukusno bilo...

_____________________________

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 466
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 19:28:37   
henna ze
i ja sam danas ovo pravila..super je ispalo..ja napravila 7 komada..2 heni kao pizze i sve se pojelo.a nas troje..meni je ekstra hvaaaaala..za recept..

_____________________________

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 467
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 22:00:05   
Anoniman
Moram da se pohvalim prvi put sam danas pravila leću i fantastična je bila, ostalo je još ko hoće da proba bujrum...

Leća sa povrćem

Za ovaj eksperiment nam je potrebno: leća koja mora odstojati u hladnoj vodi 8h ( isprati je, prokuhati i procijediti)
paprike, bijeli luk, crveni luk, krompir, mrkva, pileći file, paradajz i začini
user posted image

isjeckati sve sastojke na kockice
user posted image

Baciti luk na ulje, standardno ono bosanskiuser posted image
user posted image

te dodati sastojke i malo dinstanti
user posted image

preliti vodom i ostaviti da se krčka 30min...dodavati postepeno vodu
user posted image

dodati i paradajz (ja sam dodala 2 velika)
user posted image

nastaviti kuhati na laganoj vatri što duže uz postepeno miješanje, (ja sam kuhala 90min. sve skupa), na kraju dodati začine koje volite...ja sam stavila peršun, origano, vegetu, bosiljak, papriku, biber, muškatni oraščić, nisam imala lovorov list može se i on dodati.

user posted image



(odgovor članu henna ze)
  Neposredna veza do poruke: 468
   RE: Foto - kuhanje!
7.8.2011 22:43:50   
Ilhana RR
Veceras kod nas bila Corba by my way =)

user posted image

Sastojci:

400 gr teletine
300 gr krompira
3 paprike (crvena, zelena i zuta)
500 gr pasiranog paradajiza
300 gr graska
1 velika mrkva
5 dl vode
1 dl pirea od paradajiza
1 dl brasna
1/2 dl ulja
1 kasika soli
1 kasika alevo paprike
1 kasika bibera

user posted image
Sve fino isjeckati.

user posted image
Nasuti ulje u serpu, pa onda dodati meso, posoliti i po biberiti i pustiti da se meso malo ispece.

user posted image
Kad meso malo dobije vode onda dodati ostale sastojke.

user posted image
Dodati papriku, pasirani paradajiz, alevo papriku, vodu, pire od paradajiza, grasak...

user posted image
Pa mrku i krompir...

i to sve pustiti da se kuha na tihoj vatri sat vremena.

user posted image

Brasno dodati samo u slucaju da vam bude rijetka corbica ;)


Topa by my way

user posted image
Sastojci:

Pavlaka, Philadelphia namaz, delikates kajmak iz robota ;) i dimljeni sir.

user posted image
Izerendati dimljeni sir

user posted image
Istopiti kasiku kajmaka u serpici

user posted image
Dodati dimljeni sir...

user posted image
... i pustiti da se otopi...

user posted image
Dodati dvije kasike philadelphia sira

user posted image
i kasiku pavlake i pustiti da se sve to sjedini...


Bon apetit!! =)

user posted image

user posted image
Malo zasladili nkaon iftara ;)

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 7.8.2011 22:44:37 >


_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 469
   RE: Foto - kuhanje!
10.8.2011 0:03:40   
Lejla Ka
Salata od pečenih paprika

4 veće mesnate paprike
3-4 kašike maslinovog ulja
sok od pola limuna
3-4 manja čehna bijelog luka
malo soli, mljevenog bibera i par zrna bibera

Paprike oprati i smjestiti na pek papir, a zatim u rernu zagrijanu na 250C.
Kako paprike rumene tako ih okretati da se zarumene sa svih strana.
Kad su gotove

user posted image

vruće ih staviti u najlon kesu i zatvoriti da se potpare i prohlade.

user posted image

Dok se hlade pripremiti dresing od maslinovog ulja, soka od limuna i veoma sitno nasjeckanog bijelog luka (najbolje ga protisnuti, ali ja sam pri prošloj turi razvalila spravicu za protiskivanje user posted image ), te začina.

user posted image

Kad se paprike dovoljno ohlade da ih se može držati rukama, oguliti ih, očistiti od košpica, podjeliti na 3-4 komada i potapati u dresing (ili ako je dresing u posebnoj posudi preliti dresingom svaki sloj paprika).

user posted image

Važno je da se u dresing stave mlake i da odstoje, najbolje preko noći. Držati u frižideru, što duže stoje to su ukusnije.


_____________________________

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 470
   RE: Foto - kuhanje!
10.8.2011 14:06:09   
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR











user posted image





Philadelphia namaz ,mmmm I like it ! I konacno ima i kod nas kupiti




< Poruku je uredio hatepsut -- 10.8.2011 14:07:08 >

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 471
   RE: Foto - kuhanje!
10.8.2011 14:23:56   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Salata od pečenih paprika

4 veće mesnate paprike
3-4 kašike maslinovog ulja
sok od pola limuna
3-4 manja čehna bijelog luka
malo soli, mljevenog bibera i par zrna bibera

Paprike oprati i smjestiti na pek papir, a zatim u rernu zagrijanu na 250C.
Kako paprike rumene tako ih okretati da se zarumene sa svih strana.
Kad su gotove

user posted image

vruće ih staviti u najlon kesu i zatvoriti da se potpare i prohlade.

user posted image

Dok se hlade pripremiti dresing od maslinovog ulja, soka od limuna i veoma sitno nasjeckanog bijelog luka (najbolje ga protisnuti, ali ja sam pri prošloj turi razvalila spravicu za protiskivanje user posted image ), te začina.

user posted image

Kad se paprike dovoljno ohlade da ih se može držati rukama, oguliti ih, očistiti od košpica, podjeliti na 3-4 komada i potapati u dresing (ili ako je dresing u posebnoj posudi preliti dresingom svaki sloj paprika).

user posted image

Važno je da se u dresing stave mlake i da odstoje, najbolje preko noći. Držati u frižideru, što duže stoje to su ukusnije.



Ovo je najbolja salata, moram je danas napraviti! Uh još s crvenim baburama mmmm


_____________________________

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 472
   RE: Foto - kuhanje!
10.8.2011 15:59:59   
Ilhana RR
Strudla
user posted image
300 ml mlijeka
5 kasika secera
1 kesica kvasca
3 kom jaja
300 ml ulja
500 gr brasna

Fil
dzem od sipurka
dzem od marelice i narandze
eurokrem
orasi

user posted image
Pogrijati 300 ml mlijeka, ne prokuhati.

user posted image
Dodati 5 kasika secera

user posted image
Dodati germu i promjesati.

user posted image
Presuti smjesu ugrijanu u vanglu ili kao ja u zdjelu za masinu koja moze da mjesi.

user posted image
Dodati 300 ml ulja

user posted image
Dodati 3 jaja

user posted image
Dobro izmutiti smjesu, da se fino ubutaju jaja.

user posted image
Dodavati brasno dok smjesa ne bude cvrsto tijesto.

user posted image
Kad se tijesto vise ne lijepi za zdijelu/vanglu onda je dobro.

user posted image
Stavite jednu mokru krpu na zdijelu dok tijesto nadolazi, oko 30 minuta cekajte a i vise ako mozete ;)

user posted image
U medju vremenu sameljite orahe

user posted image
Napravite smjesu za mazanje strudle. 2 kasike dzema od sipurka

user posted image
Dodaj 4-5 kasika mljeveni oraha

user posted image
Dvije smjese, jedna sipurak orah i druga marelica, narandza i orah

user posted image
Dobro posuti brasna gdje ce se praviti strudla

user posted image
Dobro izmjesati na ploci tijesto

user posted image
Podijeliti tijesto na 3 ili 6 komada

user posted image
Sve komade izmjesiti u lijepe "loptice"

user posted image
Izvuci jufku malo deblju

user posted image
Namazati fino tijesto

user posted image
Urolati je kao rolat

user posted image
Redati strudle na pleh sa papirom za rernu

user posted image
Ostaviti da nadodju pod krpom... u medju vremenu taman stigne se sve ocistiti ;)

user posted image
Mamina pomocnica ;)

user posted image
Kad nadodje peci u rerni na 170 stepeni, skoro sat vremena.

user posted image
Kad dobiju podobru boju izvaditi iz rerne

user posted image
Posuti sa secerom u prahu (meni se cini da sam ga zaboravila navesti u sastojcima)

user posted image

Sretno!!! =)

Omiljena hrana mog muza!

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 10.8.2011 16:41:51 >


_____________________________

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 473
   RE: Foto - kuhanje!
10.8.2011 16:25:34   
klemzi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ilhana, bravisimo, izgleda njami user posted image user posted image

_____________________________

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 474
   RE: Foto - kuhanje!
10.8.2011 16:37:52   
DM
Ilha-ovo što ti pišeš prašak za pecivo-zar nije germa( na slici se vidi germa)?!
I još jedno pitanje-zašto tako dugo pečeš?(i ja sam nekada tako, ali po maminom savjetu pečem ih kraće i budu ukusiuje-mekše)

A za slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image i za truduser posted image user posted image user posted image



< Poruku je uredio doublemum -- 10.8.2011 16:38:40 >


_____________________________

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *