Bebica11 -> RE: pelenski osip (14.12.2012 14:33:58)
|
haj zene imam pitanje curi nicu gornje jedinice ima 7 dana, jedna je lijepo iznikla druga na putu, imala je malo proljeva prosle sedmice i na insistiranje nane i dede odvedemo je za vikend na selo pa se prehladila[sm=hudicek1.gif], imala 3dana BLAGU temp, nismo je vodili dr jer smo pripisali zubicima, i evo bolje je samo smrce ALI cijelo vrijeme ima blaaagi osip po kokici i nize prema guzi[sm=smiley13.gif] u dva navrata poslije noci se znao i povuci, al u toku dana se vrati narocito po kokici, tackice prema guzi su gotovo iscezle, probala sam cesce prati susiti zna se povuci al se vrati, mislila sam da je do hrane pa sam sve alergeno iskljucila-nije, mislila sam da je od proljeva al nije sad je ok stolica i odmah je perem, eh zbog pada imuniteta ima malo soora po ustima al to tretiramo skoro se i povuklo, dal ima veze sa tim??? a osip je u obliku tackica koje se crvene crvene pa kad prolazi blijede al se opet zacrvene na istom mjestu i tako?????? evo danas cu probati s platnenom pelenom, zao mi je po minusu vodati dr, kontam nije toliko opasno ili[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|