Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 10.3.2011 23:34:23
Visnja RR
Drage trudnice ali i sve druge naše članice i čitateljke ( a pri tom mislim i na vaše muževe) koje želite da budete još više informisane o POHRANJIVANJU MATIČNIH ĆELIJA VAŠEG DJETETA ova tema će biti mjesto gdje ćete se prijavljivati a mi ćemo ovisno o vašoj zainteresovanosti tj. brojnosti organizovati druženje u gradu u kojem živite... Dakle nije bitno da li je mjesto vašeg stanovanja Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Zenica, Tuzla, Doboj, Bihać, Brčko, Derventa, Visoko, Široki.... ili bilo koji drugi grad u BiH ako postoji bar dvije-tri zainteresovane Family-Plus/Cryo-Save će organizovati druženje uz sokić i kolačiće u nekom adekvatnom mjestu za neometan razgovor... Prošlo druženje je bilo zanimljivo i saznali smo neke detalje koje i nismo znali... Uvjek se to desi pa su ova druženja jako bitna s ciljem da dobijete pravu informaciju... Sve zainteresovane pored nicka neka napišu mjesec trudnoće ( ako niste trudne naglasite to) , mjesto u kojem živite... Vidimo se na druženju u vašem gradu Family-Plus i RR.ba!
Za Sarajevo ima dovoljno zainteresovanih pa cemo sastanak sa FamilyPlus / Cryo-Save zakazati za pocetak aprila Opet ce to biti Unitic... termin u 17 h... javim jos tacan datum... (bice radni dan) ako bude jos prijava do tada nije problem....
< Poruku je uredio Visnja RR -- 31.3.2011 22:26:01 >
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 29.3.2011 20:24:03
Lejla87
Ja i rodica smo imale smrtni slucaj. Njen mladji brat je juce ubijen, tako da sumnjam da cemo biti u stanju do sredine aprila biti dio toga Eto toliko, da znate...
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 31.3.2011 22:27:40
Visnja RR
ako ne bude niko a trudna si organizovacemo samo za tebe ... naravno i tvoj muz moze poci... tj muzevi uvjek mogu doci jer je logicno da i oni zele cuti informacije
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 6.4.2011 15:29:32
Visnja RR
14.04. u 17 h u Uniticu ce biti nase drugo druzenje sa trudnicama ili forumasicama (ali moze doci i ko nije clan RR) i sa ljudima iz Family Plus. Razgovaracemo o pohranjivanju MC i svega sto prati proceduru uzimanja, placanja, lijecenja.... i vasi muzevi su dobrodosli... vidimo se
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 7.4.2011 22:54:47
Hanady RR
hanady i Sami mamin nažalost neće moći u taj četvrtak Zakazan je sunet bebaču pa inšalah u četvrtak će se to obaviti....baš mi je žao...naredni put nadam se
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 8.4.2011 12:46:30
Visnja RR
hanady tebi i sestri ionako nije problem vrijeme.... stavimo vas na sljedeci spisak
Sarajevo: 14.04. Importane (u nasem kaficu ...pored igraonice bambi...dakle kad se udje u Importane spusti se jedan sprat pokretnim stepenicama i ispred je taj kafic) 1. stefania 2. Lejla87 3. i 4.Kivac plus prijateljica (mozda) 5 i 6. mamina princeza + rodica (plus muz)
Zenica: 15.04. slasticarna Mimoza u 17 h 1. malena27 RR + muz 2. Mya_81 RR
< Poruku je uredio Visnja RR -- 10.4.2011 22:42:50 >
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 13.4.2011 15:35:53
Visnja RR
Selma odlicno... napraviceno spisak za TZ i javim ti datum...prati temu...sastanaka ce naravno biti u TZ
zbog nemogucnosti dolaska nasih trudnica sutra druzenje se odgadja... i bice prolongiran za nekoliko dana... ponedeljak ili utorak... javim tacan datum...
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 13.4.2011 15:54:41
palachinken
Ako me popusti išijas do sutra, pokušat ću doći. Problem mi je sići sa četvrtog pješke i dopješačiti do Mimoze, jer muž radi. Znači Zenica, palachinken sa veeeeeelikim upitnikom.
< Poruku je uredio palachinken -- 13.4.2011 16:02:09 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.