Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 4.5.2011 6:53:15
sweet insanity
Ne javlja se Sanela... ja dakle najvjerovatnije dolazim. A Selma, to to je ta teta/cura ja mislim sto sam ti ja njen broj dala jer mi smo sve sto treba odradili i maili razgovor sa zenom po imenu Maida, tako da sumnjan da cu ja tu ista nvo cuti ali gledat cu da dodjem da se upoznamo
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 4.5.2011 10:27:26
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Ne javlja se Sanela... ja dakle najvjerovatnije dolazim. A Selma, to to je ta teta/cura ja mislim sto sam ti ja njen broj dala jer mi smo sve sto treba odradili i maili razgovor sa zenom po imenu Maida, tako da sumnjan da cu ja tu ista nvo cuti ali gledat cu da dodjem da se upoznamo
RE: Matične ćelije - druženje u Vašem gradu!!! 5.5.2011 22:33:04
Selma.A.M
Bila sam danas na sastanku.Nažalost samo sam ja uspjela doći, ali gospođa iz cryo-save Maida je bila jako ljubazna...Ja sam imala malih problema sa kašnjenjem jer je mom malcu bio problem otići u wc bez mene (bubice), pa sam kasnile dobrih 15 minuta. Ili ovim putem da se zahvalim i sweet insanity (koja je od ranije imala moj broj mob a i Maidin) pa je javila gospođi i bila naš posrednik jer ona i ja nismo mogle stupiti u kontakt (mreže zezaju).........................
U svakom slučaju gospođi Majidi sam oduzela dobrih četrdeset_ pet minuta ali sam zato dobila sve potrebne informacije i brošure za čitanje kod kuće ......................
Višnja i tebi hvala jer si uspjela ugovoriti ovo sve ....................
I sigurno ćemo i mi sačuvati matične ćelije
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 5.5.2011 22:36:24 >
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.