|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kortiko steroidi
9.3.2011 22:23:25   
honey bunny
Pozdrav drage moje :)
Zanima me je li neka od vas primala ove steroide za razvoj dječijih pluća? Meni  ih dok.propisala jer sam se počela otvarati a tek mi 33 sedimica, pa u slučaju da beba poleti ranije da su joj bar pluća razvijena. Malo sam guglala, ali samo sam pronašla da se daju kod upala i hemoterapija, nikako ne kontam. Please, ako neko nešto zna neka se javi :)
Hvala :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kortiko steroidi
9.3.2011 22:47:36   
Dida79
Meni je dr ukljucio te inekcije u 28 sedmici trudnoce a malenog sam rodila u 31.Kako su mi rekli na pedijatriji da prvo zahvalim dragom Bogu pa dr koji je ukljucio inekcije jer se je maleni izboriouser posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 2
9.3.2011 22:59:09   
honey bunny
E super, drago mi je da je neko imao iskustva sa tim i to pozitivnog :)A jesi li imala kakve nuspojave? 

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 3
9.3.2011 23:03:24   
Dida79
Ne apsolutno nista

Neposredna veza do poruke: 4
9.3.2011 23:05:25   
honey bunny
Super, hvala ti puno :)))

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 5
9.3.2011 23:06:24   
Visnja RR
nuspojave se desavaju prilikom duzeg koristenja u vecim dozama...  a to nece biti kod tebe tako ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 6
9.3.2011 23:07:52   
Dida79
Sretno i porucujem bebici da je najsigurnija u maminoj pupi pa zato neka je tamo jos neko vrijemeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
17.3.2011 14:27:24   
namkic
to je zaštita dječijih pluča ,obavezno primi,porodila sam se ranije pa beba završila na mašini za disanje
jer pluča nisu bila dovoljno razvijena,sada je dobro fala Bogu

mamin dunjaluk rodio se 01.08.2008.

Neposredna veza do poruke: 8
19.3.2011 13:42:41   
honey bunny
Primila sam ih, neki dan sam izašla iz bolnice, pa za koji dan trebam kod ginekologa da vidim kako sve ide :) Nadam se da će izdržati još 10 dana da uđem u 9-i :) makar zbog težine da se mogu poroditi ovdje, da ne idem u Tz :)

(odgovor članu namkic)
Neposredna veza do poruke: 9
30.4.2011 10:09:32   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: honey bunny

Primila sam ih, neki dan sam izašla iz bolnice, pa za koji dan trebam kod ginekologa da vidim kako sve ide :) Nadam se da će izdržati još 10 dana da uđem u 9-i :) makar zbog težine da se mogu poroditi ovdje, da ne idem u Tz :)

takodje sam zbog skracengo grlica, lezala u bolnici i primila te inekcije, posto je sve bilo ok, pustena sam kuci i evo me 35 nedelja skoro, pa izgleda da nisam ni ja imala potrebe za njima i nadam se da mi nece steti bebarama user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
30.4.2011 10:41:59   
sweet insanity
meni ustanovljeno da mi je grlic kraci jos polovinom 5. i sam mi receno da lezi, mjesec i pol lezala, nisam poslije pregledana i sad se šetam ko lud, kaze dr. da beba nije vise tako nisko jer joj vidi lice i ja evo mjesec dana marsiram i hvala Bogu OK je sve:) Samo mi cudno sto si ti isla u bolnicu radi toga...doduse mozda kod mene nije puno kratak....ma samo da nam aBd svima prodje sve OK i da dodjemo do 9. eh onda, neka izlazi ako hoceuser posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 11
30.4.2011 11:14:16   
Gemelli

meni se skratio u 29 nedelji, tj u 7 mjesecu, pa blizanci, pa nekakv z oblik, tj otvoren s unurasnje strane, pa su samo insistirali da mi prodje taj period, da ne bi doslo do prijevremenog porodjaja,a kao inkecije i ako dodje ,da su pluca razvijena, et

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Da li biste radije upisale dijete u jaslice ili angažovale tetu čuvalicu?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *