|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba ima proljev
20.10.2010 9:39:16   
Dinkica
I moja djevojčica je fasovala proljev user posted image , juče jedanput, sinoć pred spavanje dva puta, na spavanju jednom i rano jutros ponovo, temperatura 37.5. Po pitanju temperature nisam ništa reagovala a jutros sam uključila eneterofuril, inače ima dobar apetit pa stolica i nije toliko tečna, koliko je neugodnog mirisa. Mami sam rekla da joj daje rižinu sluz, banane i tamnu čokladu naravno uz sirup, pa ćemo vidjeti ako se u toku dana ne smanji broj stolica idemo doktoru. Jutros joj nisam dala ni mlijeko jer je sinoć poslije njega ubrzo imala dvije stolice. Pije stalno čaj od šipka jer on umiruje stomak pa ćemo vidjeti večeras kakva je situacija.
Ne znam da li sam pogriješila što sam uključila eneterofuril na svoju ruku user posted image to me najviše kopka da sam odmah jutros trebala doktoru

< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.10.2010 12:38:43 >

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu bebulence)
Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 301
   RE: anemična beba
20.10.2010 9:40:54   
Apotekarka
Tko nije na adaptiranom ima te dukatovo lagano jutro u tetrapaku bez laktoze jednom porilikom smo ga koristili

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 302
20.10.2010 9:45:04   
Dinkica
meni nije jasno jel ovo tema proljev ili anemična bebauser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 303
20.10.2010 9:45:46   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Tko nije na adaptiranom ima te dukatovo lagano jutro u tetrapaku bez laktoze jednom porilikom smo ga koristili

hvala ti, potražiću ga danas

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 304
   RE: Moja djeca imaju proljev
20.10.2010 13:52:04   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Dinkica

meni nije jasno jel ovo tema proljev ili anemična bebauser posted image

tema  je  proljev..nego  neko  promjenio  naslov  posta  pa  se  nastavlja..
i  mi  imali  2x  dnevno  vodenu  stolicu,  evo  nekoliko  dana..ali  nisam  se  zabrinjavala...vec  mu  dajem  caja  os  sipka  i malo  tvru hranu..a  kad  mu  dam  bananu  ona  ga  bas  ocepiuser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.10.2010 13:55:57 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 305
22.10.2010 11:54:06   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: Dinkica

I moja djevojčica je fasovala proljev user posted image , juče jedanput, sinoć pred spavanje dva puta, na spavanju jednom i rano jutros ponovo, temperatura 37.5. Po pitanju temperature nisam ništa reagovala a jutros sam uključila eneterofuril, inače ima dobar apetit pa stolica i nije toliko tečna, koliko je neugodnog mirisa. Mami sam rekla da joj daje rižinu sluz, banane i tamnu čokladu naravno uz sirup, pa ćemo vidjeti ako se u toku dana ne smanji broj stolica idemo doktoru. Jutros joj nisam dala ni mlijeko jer je sinoć poslije njega ubrzo imala dvije stolice. Pije stalno čaj od šipka jer on umiruje stomak pa ćemo vidjeti večeras kakva je situacija.
Ne znam da li sam pogriješila što sam uključila eneterofuril na svoju ruku user posted image to me najviše kopka da sam odmah jutros trebala doktoru

Ako bude mamica sa sličnim problemom, proljev prošao za manje do dva dana, enterofuril je pomogao i prvailna ishrana. A baš je bil stolica gadna, zadnje 2-3 neka crna voda user posted image . Uglavnom idemo dalje zdravi hvala Bogu.

< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.10.2010 12:43:55 >

(odgovor članu Dinkica)
Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 306
   Proljev kod bebe
22.10.2010 11:58:08   
Lalana
Neko je izgleda promijenio naslov, evo ja sam ukucala Proljev kod bebe, nadam se da se tako zvalo, ako nije nek neko slijedeci promjeni kada bude odgovarao na temu.

Moje tri srece...

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 307
22.10.2010 11:58:40   
Lalana
Nisam valjda jos gore zeznula naslov, opet pise anemicna bebauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.10.2010 12:43:32 >

Moje tri srece...

(odgovor članu Lalana)
Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 308
22.10.2010 12:06:05   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: Lalana

Nisam valjda jos gore zeznula naslov, opet pise anemicna bebauser posted image

hhehee, i ja meni je bilo isto, sad cu ja napisati na kritike i sugestije da moderator isparvi.

< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.10.2010 12:39:48 >

(odgovor članu Lalana)
Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 309
22.10.2010 12:41:43   
Hanady RR
Naziv teme od starta je Moja beba ima proljev
citiranjem posta one forumašice koja je i u naslovi poruke mjenjala temi iza iza oznake RA dođe do javljanja više naslova....

Korigovala sam na prvom postu i zadnjem pa vas molim da u buduće kada citirate nečiji post provjerite jeli naslov u istom korektno napisan.
user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.10.2010 12:43:10 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dinkica)
Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 310
5.11.2010 19:34:58   
nikita
evo i nas sa proljevom, 3. u 2h user posted image pijemo Klavocin i Normia probiotik vec 2 dana i mnogoo tecnosti ... slabo jedem nlijeko danas nije nikako htio, pojeo samo danas rizu, mrkvu i piletine sa juhom i dala mu jogurt vocni jer nije htio voce sa keksom , davala sam mu maloprije banane nece je, sta da mu dam da jede ? da skuham ponovo rizu?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 311
5.11.2010 19:48:27   
Anoniman
ebem mu misa odkud jos i proljevuser posted image mozes mu skuhati  krompir i izgnjeciti bez dodataka(mlijeko,maslac ne dodavati) i juhu iz kesice a ne domacu 

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 312
5.11.2010 19:49:08   
myb@by
Nikita daj mu slobodno ponovo tu rizu sa mrkvom. Daj muda pije caj od supurka.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 313
5.11.2010 19:52:35   
nikita
smijem li mu dati ovaj caj od sipka

plantago caj od sipka

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 314
5.11.2010 20:06:11   
nikita
da mu napravim gotovu juhu i udrobim dvopeka i taj caj od sipkauser posted image

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 315
5.11.2010 20:14:28   
nikita
user posted image

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 316
5.11.2010 20:15:34   
Anoniman
nikita kad djete ima prolic mora jest sve dijetno,i sto manje mlijeka piti.
Nama je tak ped.savjetovala sve kuhano,rizu ,mrkvicu,supice,sipak caj obavezno davat,keksa petita,stapice,ne Smoki davat ne sto je masno
Mozda ia proliv od antib.nama se zna desiti tako,cim pije antb.dobije proliv reakcija bude takva ....daji pro life...i puno tekucine da pije

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 317
5.11.2010 20:15:53   
koka i po
napravi mu gotovu supicu i udrobi obicnim hljebom.
za desert mu daj bananu.
izmedju obroka caj od sipka bilo kojeg proizvodjaca slobodno.
petiti keks posni tj.bez margarina.
mlijeko ni slucajno osim Humane 9.
mozes davati skuhanu rizu sa mrkvicom i pilecim bijelim mesom (nemasnim filetima)

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 318
5.11.2010 20:16:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nikita

da mu napravim gotovu juhu i udrobim dvopeka i taj caj od sipkauser posted image

ja gotovu juhu nama rekla doktorica i mozes udrobiti dvopeka,caj od sipka sam ja imala onaj u kesicama obicniuser posted image

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 319
5.11.2010 20:20:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

ja gotovu juhu nama rekla doktorica i mozes udrobiti dvopeka,caj od sipka sam ja imala onaj u kesicama obicniuser posted image

user posted image i ja ovako radila

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 320
5.11.2010 20:37:14   
nikita
hvala na odg,
dala sam juhu sa kruhom, pojeo je nesto , pa cu mu to davat dok ne pode spavat jer je slabo jeo danas

EI 16.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 321
5.11.2010 20:37:55   
Šanti
A joooooj, kako mi je zao male djecice kad su bolesni. Nadam se da ce brzo ozdraviti.

Ne znam za koji uzrast se moze koristit, ali caj od nara (koristi se i kora i bobice) isprobano zaustavlja proljev. Ja ga uvijek koristim za bilo koje stomacne tegobe. E sad ne znam za bebu zbog alergije da li moze tu vrstu voca, treba provjerit.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 322
6.11.2010 12:04:15   
nikita
jutros samo jedna stolica vodenasta, dala sam mu gotove juhe sa kruhom , sad cu mu rize s bananom, pa cu kasnije rize sa mrkvom...
imam šipak i jeli smo ga, dobro je podnijeo pa cu mu i taj caj napraviti...
ne znam smijem li mu davat cajeve od hanady lovor-secer, luk-jabukeuser posted image

EI 16.11.2009.

(odgovor članu Šanti)
Neposredna veza do poruke: 323
6.11.2010 15:23:46   
nikita

jutros samo jedna stolica vodenasta, dala sam mu gotove juhe sa kruhom , sad cu mu rize s bananom, pa cu kasnije rize sa mrkvom...
ne znam smijem li mu davat cajeve od hanady lovor-secer, luk-jabukeuser posted image

user posted image

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 324
6.11.2010 15:25:03   
Hanady RR

user posted image

dauser posted image
nisma prije vdijela oprosti...
smiješ ali manje...
naime ovaj jabuka i luk možeš sve ok, ali ovaj sa šećerom manje radi porljeva

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *