Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jos nista on nadam se da nece doci,primjetila sam da su mi grudi uvecale i da su mi bradavice potamnila kao o oko njih,pojavile su se vene ogromne su,krsta me ubise ziganje pogotovo,neku vece sam povracala,na licu nemam ni jednu bobuljicu a to kod mene nije normalno,mora ih uvjek biti pred ,cesce mokrim i jako sam osjetljiva rasplacem se zbog gluposti,a imam i iscjedak koji je bio zlatkas a sad je bijel i vodenast malo sam pretjerala ali moram pozzzz
Meni kasni preko 10 dana, inace mi zna kasniti oko par dana, ovo sad je vec pretjeralo, imala sam mucnine, i neki mirisevi mi smetaju, bradavice su mi potamnile, i osjecam svrab, imam gasove u stomaku, sto mi se prije nije desavalo, i evo vec par dana osjecam kao da cu dobiti, bolove, ali nista, povecan mi je sekret, gusci je i bijel, umorna sam, stalno mi se spava, nervozna, nisam jos radila test, imala sam polne odnose u vrijeme plodnih dana bez zastite, bez ejakulacije, sada se vec pocinjem brinuti.
Meni kasni preko 10 dana, inace mi zna kasniti oko par dana, ovo sad je vec pretjeralo, imala sam mucnine, i neki mirisevi mi smetaju, bradavice su mi potamnile, i osjecam svrab, imam gasove u stomaku, sto mi se prije nije desavalo, i evo vec par dana osjecam kao da cu dobiti, bolove, ali nista, povecan mi je sekret, gusci je i bijel, umorna sam, stalno mi se spava, nervozna, nisam jos radila test, imala sam polne odnose u vrijeme plodnih dana bez zastite, bez ejakulacije, sada se vec pocinjem brinuti.
Proliv sam i ja imala i to mi je bio jedini simptom koji se razlikovao od simptoma PMS. Tri dana prije testa proliv non stop..Grudi narasle, areole potamnile, vene na grudima izražene, napuhana bila i tako...Dan kašnjenja i test ...Radi test i vidi na čemu si, nemas sta čekati...Sve najbolje
ja nisam jos kontam da je rano tek 2 dan kasni,pa se bojim da mi ne pokaze negativno
Nije ti rano..ja sam na dan ocekivane menstruacije radila tesr i bio je pozitivan...nije mi kasnila uopste... Kupila sam gravgnost ultra i u obje mi je trudnoce rezultat bio pozitivan na dan kad sam trebala dobiti.... Hajde uradi test iavi nam se s lijepim vijestima
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
hahhaha ma nisam ni ja skontala vjeruj mi...kontam da sacekam do petka STRAH me valjda nece doci...
Ako imaš strpljenja sacekaj,ja sam zadnji put uradila 10 ili 11 dan test,i bio pozitivan, a sve mi se nije dalo,bilo me stomak,ja sve mislila nije to to,kad na kraju bas jest ...
A prije toga svaki mjesec koza nije htjela doci dok ne uradim test , ja uradim,i ona onda dođe... Javi nam rezultat,i nadam se da ce biti
strpljen spasen hehe,ma i prije mi je kasnila do 5 dana sto je normalno,sreca mi je pa ne razmisljam puno o tome zbog posla,ABD ja se nadam daali i nekako imam osjecaj kao da ce doci svakog trena nije fer uglavno sta god bude od Boga je truditicemo se dalje mora upaliti hehe POZIĆĆĆ
Ja nisam radila, dobila sam jutros, nisam ga imala potrebe raditi, valjda mi jos nije vrijeme, kada Bog da, bice, poljubac
nemoj biti tuzna,upravo tako kad je sudjeno bit ce,svakome od nas,ne gubi nadu i vjeru i ubrzo ce testic potvrditi da je kasnjenje vjestice ustvari trudnoca
pozdrav....da javim da sam jutros dobila smećkasto krvarenje koje sada nema,bojim se da je dosla ali me zbunjuje zasto je prestalo!!!!
Ako ti se ne pojavi ,može biti i trudnoca ,mnogim ženama se pojavi malo smeđkasti iscjedak nakon čega nemaju 9 mjeseci , jesi li radila test???,,,
Ako nisi,sacekaj do sutra ako se ne pojavi ,svakako uradi test, jer možda si trudna ...
Mozda je implatacisko ja sam imala 27.12. 2014 19 januara dobijem krvarenje smedje rozo 26 uradim test i evo me u 13 sedmici trudnoce sretno mozda je i kod tebe
pozdrav....da javim da sam jutros dobila smećkasto krvarenje koje sada nema,bojim se da je dosla ali me zbunjuje zasto je prestalo!!!!
Ako ti se ne pojavi ,može biti i trudnoca ,mnogim ženama se pojavi malo smeđkasti iscjedak nakon čega nemaju 9 mjeseci , jesi li radila test???,,,
Ako nisi,sacekaj do sutra ako se ne pojavi ,svakako uradi test, jer možda si trudna ...
Mozda je implatacisko ja sam imala 27.12. 2013 19 januara dobijem krvarenje smedje rozo 26 uradim test i evo me u 13 sedmici trudnoce sretno mozda je i kod tebe
Mozda je implatacisko ja sam imala 27.12. 2014 19 januara dobijem krvarenje smedje rozo 26 uradim test i evo me u 13 sedmici trudnoce sretno mozda je i kod tebe
I ja sam pomislila i na to,ali reko' necu je plasiti,ali svejedno bi trebala uraditi test. da zna jel u pitanju trudnoca....
Ja mislila da ti imas vise sedmica trudnoce,jos malo ces nam i ti aBd saznati
evo dodjem s posla u wc kad na papiru krv i to me ,sigurna sam da je dosla,evo glava me razvaljuje krsta me ubijaju od bolova,hocu povracati losa sam drama...od moje nista za ovaj mjesec ,ali ABD bice nadam se,ali ne kontam zasto su mi bradavice ovolike,a potamnile su i vene se pojavile ,nisam umislila simptome u to sam sigurna,ali opet nadam se Nada zadnja umire ,jojjj hocu