Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hancy , meni su isto zabranjeni odnosi zbog hematoma,ja se nadam da kad izadjem iz treceg da cu moci....Mi se snalazimo na druge nacine ;)
Nego,ja ne bi imala odnose dok ne vidis da li je sve ok se sa trudnocom,ja kad sam imala spontani meni je to naskodilo,rekla mi dok,jer sam imala jake orgazme....a tu staje cirkulacija do ploda,tako da...Sad ne smijem,to mi je strogo zabranjeno...
Čak sam neku noć sanjala,i doživjela orgazam,stomak me posliej toga bas bolio...čak su mi i snovi zabranjeni hahaha ali kako kontrolisati
Pa kazem ti,to je slucaj sa mnom,ma da ako je sve uredu mislim da je odnos cak preporucljiv...ali eto,meni nije i jos kako me stomak bolio poslije orgazma! Uzas mislila sam da sam izgubila plod..
hahaha trebamo otvoriti onu temu prvi trimestar trudnoce,vidi nas na ovoj temi sto smo se raspisale uhh i ja sanjam mene ne zaboli nista srecom,ali oteglo se ovo ma kakve druge metode kad ne smijem ni da pomislim na to
hahahahahaha proci ce sve smijat cemo se slatko i sjecati kako nam je bilo lijepo cekati prve bebe i apstinirati kako smo bile rahat i uzivale i pomislit cemo sta je sa onom djevojkom sa foruma koliko smo suza i smijeha podjelile skupa...kad nemamo izbora moramo trpiti a ova zabrana cini mi se uvijek potrefi one koji to vole
ejjj u pravu ste ja sam skroz zaboravila da je bila tema prvo tromjesecje trudnoce i da smo tu razmjenjivale iskustva i probleme...ima li sada neka slicna tema????
I jos nesto sad sam procitala da izbjegavam u 6.sedmici nepasterizirano mlijeko i mlijecne proizvode??? a ja uzivam u mlijeku i jogurtu...hm...neki savjet ili vase iskustvo?????????
meni svi govore jedi mlijeko i mlijecne proizvode hmmm sad ima tema razgovori u ocekivanju bebe ali sve trudnice su ili prepolovile ili pri kraju i nama bi trebala ta za sami pocetak pij ti jogurt i mlijeko i sve sto ti godi jer to znaci da ti organizmu treba kako su nase nane radjale po 7 na kajmaku i mlijeku sad nas krkaju vitaminima nekakvim a sve trudnoce rizicne i teze nego prije 50 godina to su ti rekli pa ces kasnije morati preko nekih tableta nadoknadjivati kalcij ja sam samo izbacila grickalice a nista nezdravo nisam ni prije jela
mamma_ pij pasterizovano mlijeko, nemoj izbjegavati mlijecne proizvode zbog kalcija, a jogurt i zbog crijevne flore
ima tema na kojoj trudnice razgovaraju svakodnevno, ima i onih koje su tek na pocetku, a svi smo nekad bili na pocetku tako da pridruzite se, svakog mjeseca se otvara nova:
vrlo brzo prolaze sedmice trudnoce, za cas cete biti na pola, pa u zadnjem trimestru
manja ti je trudnoca za sedmicu znaci imas ovulaciju kasnije a ne na pola ciklusa i to ti krade sedmicu to se stalno desava nista se ne sikiraj mada ti ipak ocekuj oko 14. meni je ista trudnoca nista mi nisu rekli doduse ne budem ni 5 minuta u ordinaciji i zdravo,samo me isprepadaju dok izganjam ove nalaze i nece me vise vidjeti uvijek njima nesto fali a sve mi uredu samo da placam ufff
da da rekao mi je kao da sam kasnije imala ovulaciju,e super da si mi objasnila ... Da znam i ja o cemu se radi...Ja u ponedeljak idem vaditi krv,urin i sve ostalo,krvnu grupu imam,i utorak kod ginekologa...Voljela bih da sve bude OK,da ubuduce idem samo jednom mjesečno..
ja se bojim vaditi krv uhhh jednom me neka glupaca napatila kad sam imala 15 godina bila anemicna,sva nekakva bolesna i ona me svu izbode spora bila i poslije to ga uvijek mi pozli izgubim se a i ja moram jos jednom vaditi krv ali eto kad nemam izbora sta cu neko ce ici sa mnom
ma nemam ja problem sa tim i kad sam bila mala olako sam to vadila.... danas razmisljam bez obzira na mirovanje,malo u setnju....ne mogu vise da izdrzim
meni rekli mirovanje pa me juce poslali da vadim krv i cekam nalaze i cekala,naravno citav dan provela gore dosla kuci mrtva umorna!i jutros kao pticica ustala ne mirujem ja strogo,meni savjetuju svjez zrak i laganu setnju,a ja malo po kuci pocistim naravno ne usisavam i ne brisem podove nego onako prebrisem prasinu operem sudje i te lagane poslice malo prosetam i vratim se legnem gore mi je lezati i dosadjivati se i onda se iznerviram pa se izlazem stresu ja sam sebi postavila neki lagani tempo jer se osjecam super ako ce nesto lose da se desi ne daj Boze ne mozemo mi to sprijeciti...
Nova ovdje eto ovako...meni je zadnja m bila 19.1.. inace mi ciklusi traju po 35 dana..i eto sada 10ak dana prije meni poceo strasni pritisak dole, kao da sam dobila ili da cu dobiti..ali nista, samo iscjedak normalni kao za vrijeme ovulacije..inace prije nego sto dobim uvijek me ulovi da cistim po kuci..sad cistim vec 15 dana i nikako da stanem!!hehe..a neki dan sam se rasplakala bez razloga bila sam nervozna kada su mi izvadili krv i jucer kad sam saznala da ce mi placa kasniti..i to sve u javnosti, totalno bez srama plakati .i strasno me zadnjih par dana bole zubi, kao kompletna lijeva strana..radimo na bebi vec par mjeseci i nista..i sad jos jednom probali, mozda bude slucajno.. ugl..jos mi rano za test ali nadam se da ce mi netko od vas reci kako je sve ovo prosao i vidio !!!
tako je tesko procijeniti te simptome na pocetku jer znace i pms i trudnocu,sve sto si nabrojala ima dosta zena i u jednom i u drugom slucaju znam da ti nisam pomogla i mogu ti samo reci strpi se jos malkice i sve ces vidjeti i jos da te pitam osjecas li da si trudna?nekad ta intuicija bude upravu navijam za tebe i za tvoje debele