nikolina.mne -> RE: prvi znaci trudnoce (31.8.2010 16:21:14)
|
ako ja ne poludim od nasih doktora nece niko kako su neodgovorni [sm=smiley7.gif] uzgred nova sam na forumu a vi ste cure, pa malo je reci extra danas sam bila na pregled jer mi menstruacija kasni, mada meni dolaze tu do 35 og dana a danas je bas 35... bolio me stomak, malo osjetljive grudi i micnine, pojacan apetit, suva usta, cak imam neku odvratnu temp 36.9, 37 ovih par dana kad ocekujem menstruaciju a koliko znam ona tada treba da je u padanju, bjelkasti iscjedak al ne nista pretjerano da ga ima al je neobican, nos mi je bio zacepljen, pa bolovi u donjem dijelu stomaka i kostima karlicnim... uf ma sto nekih cuda... uglavnom danas mi je rekao da imam neku uvecanu cistu na desnom jajniku i dao mi da pijem ketonal tablete za bolove... pitala sam ga postoji li mogucnost za trudnocu kao jos je rano da se vidi jer meni ovulacije kasne pa da sacekamo koji dan...a sto je interesantno nakon sto mi se zavrsila ta zadnja menstr posle ned dana sam posla na kontrolu i sve je bilo uredno od nalaza a nesto su mi pricali da se kao te neke ciste na desnom jajniku javljaju u ranim pojedinim trudnocama ali da nisu opasni vec da se kao plod hrani preko nje u tim prvim nedeljama a i da cista takva nestane do 10 nedelje nego ce covjek svasta vise cuti... malo sam se raspisala pa se nadam da necete zamjeriti... ako je koja imala ovakvo iskustvo ili sl puno bi znacilo dok cekam moje rez i sl pregled [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|