Anoniman -> RE: Osip po tijelu (17.2.2009 22:53:57)
|
otisla sam dr... prvo sam se iznervirala dok sam ga nasla, jer idioti nisu htjeli da me upute na pravo mjesto (inace ne poznajem ovaj dz posto mi je novi, pa tako da ne znam nista gdje je sta, sto je logicno)... a oni me posmatrali ko da sam s neba pala...cccc e onda dodatno nerviranje dok sam cekala doktoricu ili nekoga, engleski im je "super", "izgovor" takodjer pa nisam skontala koga cekam, sem da mi je rekla: sabur, sabur, wiat [sm=hudicek1.gif] da bih nakon dva sata buljenja u zid, u tom je i moja maca postala nervozna jer su bebe na sve strane plakale, pokupila se i otisla bez dijagnoze ljuta sam bila ko ris [sm=hudicek1.gif] nejse, koliko sam istrazivala i posavjetovala se sa pedijarima u Bosni, moguce je da je od znoja, jer se moja maca uzasno znoji, rekli su mi da je nastavim mazati a-derma kremom, jer je prosli put proslo nakon 4 dana, a sutra je 3. dan... valja mi cekat znaci [sm=smiley13.gif] idemo na vakcinu za 9 dana pa cu tada sve da ispitam, da joj uradim KS da vidim da nije anemicna, jer joj se tabani znoje i da vidimo po pitanju alergija kakvi se testvi smiju uraditi u njrnoj dobi (ako uopste smiju) eto... znaci na istom sam... cekam jutro da vidim rezultate djelovanja kreme [sm=smiley13.gif] hvala stp pitate LP svima [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|