Hanady RR -> RE: Osip po tijelu bebe (20.4.2010 14:35:06)
|
Prenos korisnih postova sa teme: '' prošaran trbuh''. IZVORNA PORUKA: Ex Yu pozz drage forumasice imam jedno pitanje ako je neka imala slicno iskustvo .. posto nismo imali problema sa alergijama na hranu i ostalim tako da nemamo pojma oko toga al mu se danas prošarao stomak baš cini mi se nekako ispod koze nije opis nego prosaran cjeli i od prepona do vrata samo po prednjoj strani nigdje nema nista drugo pa neznam od cega je ... i jos me interesuje kad je neka alergija na hranu da li se to samo povuce ako se otkrije o kojoj namirnici se radi ? IZVORNA PORUKA: sahara Da li si primijetila slucajno ovih dana da je imao malo povisenu temperaturu, moze biti od toga, a za hranu ti ne znam odgovor, mi smo imali iskustvo sa temp., i tim osipom. IZVORNA PORUKA: Ex Yu da imao je temperaturu 3 dana i proljev pokupio je virus od jedne curice koje u bolnici izgubila tecnost od proljeva jel moze biti ta prosaranost od temeprature? IZVORNA PORUKA: Tidzi Moja mala je imala temperaturu 7 dana, a evo vec treci dan kako smo se je rijesili, hvala Bogu. Ona je isto dobila po tijelo to kako si ti opisala, samo je kod nje bilo i po ledjima i vratu. Dr. nam je rekao da to zna da se pojavi i od temperature, ali je moguce i da je od cepica koja smo joj prije na noc promijenili. Moguce da je na iste elergicna. Dobili smo nove cepice, a prosaranost se povukla vec narednog dana, da bi potom skroz nestala. E, sad ne znamo da li zbog cepica ili zbog temperature, jer je i sledeceg dana temperatura se vratila u normalu. Uglavnom, su nam rekli da to nije nista opasno. Jedino, ako se jos vise pogorsa sledeci dan da se javimo.
|
|
|
|