koka i po -> RE: Osip po tijelu bebe (21.7.2010 13:47:49)
|
IZVORNA PORUKA: emma.L Vidim da su daja_sa i Nunichy imale problem s kojim se mi sada borimo - osip po vratu, prsima i gornjem dijelu leđa. Jako malo se pojavilo i po donjem dijelu stomačića. To nam se uvijek dešava kad je prevruće i kad se znoji. Oznoji se jako kad ide spavati, iako je stavimo samo u bodiju bez rukava, kosica i vrat joj budu skroz mokri. Uvijek je posušimo čistom pelenom, presvučemo i tek kad se prestane znojiti, idemo u krevet. Ujutro bukne i jako se zacrveni, tuširamo nekoliko puta preko dana i mažemo tečnim talkom Chicco (po preporuci pedijatrice kad je takav osip imala po cijelom trupu od preznojavanja pri skidanju temperature). Ona se jadna češe stalno, zato se ni ne može povući, iako do uvečer bude puno manje nego ujutro. Ne znam što da radim, ne mogu dijete buditi u noći da je tuširam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Razmišljala sam da odem do ljekarne i tražim nešto od Mustele, pošto nam je Stelatopia prošle godine bila zakon i nikakvih kožnih reakcija ni na što nismo imali dok smo to koristili umjesto losiona za tijelo. A s druge strane, voljela bih mišljenje stručnjaka, ne pedijatra, nego dermatologa, da ne lutam i ne eksperimentiram s djetetom. Zna li netko nekoga tko mi neće davati Betrion, Bepanten i slične kreme i masti koje nam nikad nisu pomogle? Nama su danas propisali Fenistil kapi i tečni puder sa nekakvim antiseptikom.Kapi tri puta dnevno a puder uveče prije spavanja i dosta tuširanja.I ne mazati ama baš nikakvom mašću.POzdrav.
|
|
|
|