Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ispali se negdje sa muzem na odmor ,razgovor i samo razgovor moze rijesiti takvu situaciju,a nakon razjasnjenih problema najbolji sex.A ni meni ta tvoja prijateljica nije jasna zasto ulje na vatru i cuj ispricali ti sta je on pricao pa mozda je to samo muska prica da tvoj muz malo njega zeza ne znam razgovaraj otvoreno najbolje je.
sad ponovo čitala i meni se sve čini da je ovdje veći problem tvoja prijateljica i taj njen muž, koji su besposleni i nemaju vlastiti život nego se vašim bave.
mislim tebi prenose priče koje je njen muž pričao s tvojim u kafani, možda se tm zezao, a onda tvoja prijateljica ljubomorna na vaš život, tebi to prenosi (zašto li je njen muž to njoj pričao, da on šta od nje ne skriva pa ispituje teren preko priča bilo nekom drugom) da bi tebe i tvog muža zavadila
ne znam.
najsigurnija ćeš biti da razgovaraš sa mužem. nemaš ti šta da se sikiraš za neko tamo prijateljstvo koje je izdao prvo prijatelj, jer je pričao ženi o razgovoru s prijateljem (pod uslovom da se stvarno desilo to sve što oni tebi pričaju), tvoja prijateljica onda tebi priča stvari koje je u ''povjerenju'' razgovarala s mužem (niđe veze) a ti se sikiraš da ne pokvariš prijateljstvo. pusti ti njih i pričaj sa mužem. ne moraš direktno o tome ako nećeš, ali o situaciji DA. pitaš ga što je s njim, pa a prvo vodi ljubav s tobom svako 15 dana, pa onda svako dva dana. pa mijenja navike oko sexa. kažeš mu nije to problem (npr što nema analnog sexa više) ali jeste problem što ja ne znam razloge promjena.
kao prvo ta dva ididota nisu vam prijtelji is ve su ti slagali...čuj mi sjedimo na kafi i porđe auto i ona pita jel ono tvoj mu7ž...trebala si reći nije negi tvoj
Sjedi sa mužem i porazgovaraj o svemu...fino mu kaži to i to mi rekla da joj je irpičao njen muž koji je na piću bio sa tobom. i broga me jel ti t to tako baš planiraš il šta al živ bio začepi tu gubicu blenatvu da me neolajavaju po ''selu''...
meni ovo užas majekmi...nogiraj ih sve ... te fol prijatelje...katastrofa... sjeid pirčaj sa mužem i vdijete ćeš da sus eoni našli zezat s atobom... kakav ti je to prijateljica užas jedan
a ja licno ne bi obracala paznju dal on hoce ili razmislja da bude sa nekom drugom , vec poradila na svoj izgled pa kad on dodje s posla ili iz grada obukla malo provokativno i po stanu vrc-vrc pa bi doso on sam , zabavila se sa detetom i ostalim stvarima a drugaricu ne bi ni pitala sta joj je njen muz pricao jer verovatno ona isprica svome muzu kako ti reagujes a on tvome muzu aa bah, ma pravila bih se da me ne zanima i sve bi se ugasilo ovako kad vidu da se nerviras sve u krug , nego prekini ti taj krug gluposti
sad ponovo čitala i meni se sve čini da je ovdje veći problem tvoja prijateljica i taj njen muž, koji su besposleni i nemaju vlastiti život nego se vašim bave.
mislim tebi prenose priče koje je njen muž pričao s tvojim u kafani, možda se tm zezao, a onda tvoja prijateljica ljubomorna na vaš život, tebi to prenosi (zašto li je njen muž to njoj pričao, da on šta od nje ne skriva pa ispituje teren preko priča bilo nekom drugom) da bi tebe i tvog muža zavadila
ne znam.
najsigurnija ćeš biti da razgovaraš sa mužem. nemaš ti šta da se sikiraš za neko tamo prijateljstvo koje je izdao prvo prijatelj, jer je pričao ženi o razgovoru s prijateljem (pod uslovom da se stvarno desilo to sve što oni tebi pričaju), tvoja prijateljica onda tebi priča stvari koje je u ''povjerenju'' razgovarala s mužem (niđe veze) a ti se sikiraš da ne pokvariš prijateljstvo. pusti ti njih i pričaj sa mužem. ne moraš direktno o tome ako nećeš, ali o situaciji DA. pitaš ga što je s njim, pa a prvo vodi ljubav s tobom svako 15 dana, pa onda svako dva dana. pa mijenja navike oko sexa. kažeš mu nije to problem (npr što nema analnog sexa više) ali jeste problem što ja ne znam razloge promjena.
eto sretno
potpisujem od A-Ž
drage moje drugarice hvala vam sto piset.znaci mi to.vesela nije meni stalo do a. sexa nego mi je cudno otkud to da on ne zeli vise da ga ima.druga stvar,tzv.prijatelji su mi rekli da je on pricao kako ce da nadje sebi za jednu vece a onda ga je ovaj prijatelj pitao kako se ne boji bakterija.i mm odjednom dodje i kaze ja a.sex ne zelim vise.to mi je malo konfuzno.svakoj zeni bi bilo ponizavajuce da cuje da joj je maz rekao kako je ona dobra za svinj,posto drzimo zivinu,a ako hoce vec nesto da ima onda ce naci pa makar i platio.ne znam vvise me izgleda brinu te njegove navodne namjere.on je prema meni sad ok.ali on nije taj tip da prenosi sta je sa drugom na picu pricao.sto se eprijateljice tice fino joj kazem kad smoo bile na kafi da ja ne zelim vise o tome da razmisljam jer ga nisam ni vidjela ni cula,ne zelim da se mucim.ona ce ti meni.aha pa dooooooooobro.ali je ipak jako neizivljen sa svojih 36 ej da ono nije on u autu sto prodje sa onom malom.hmmmmmmmmm ja to nojj ne bih nikad mogla reci.
u komletnom postu najljepše si napisla njegove ''navodne namjere''...ono što bilo nije spriječiti s emože...al draga ako budeš sa tom nazovi je durgaricom o tome pričala slabo d aćeš spriječiti.
A dalje lijepo mi objansi kako neko sa 36 je neiživljen i šta ti uopšte znači...zar je moguće da ti kao žena msatraš da muškarac koji nije obilazio prodvačice ljubavi prije braka je neiživljen. Vjeruj mi na riječ...more muškaraca nikada nije platilo za tu uslusgu a super su iživljeni. samo d ati kežm...to što on nie tip da i pirč ašta je s jaranom pirčao nema veze...nemoj ti njega pitati šat si mu pirčao...ti njemu ispričaj šta je tebi rečeno i akko ...neka zna da i ako je pričao o tim navodnim namjerama da ti znaš za njih od nekoga ko sebe smatra njegovim prijateljem...ako ništa prestata će mlatiti tom bezobrazniku koji sve prneosi ženi ali opet sa gnušanjem kažem da su to dvoje neki prevrtljivci...čuj ona vdijela njega u autu sa nekom a ti kraj nje sjediš...koma al baš ono.
sa mužem ili popričaj ako nećeš onda vjeruj da je rekao to što ti govore da je rekao pa se ponašaj u skladu s tim. znači napucaj se bolje od komšinice, ne daj da te on vidi kad se obučeš bezze da obiđeš živinu i uradiš šta tamo treba raditi, nego se pred njim sređuj. ili ako ti smeta ukini živinu skroz ili reci njemu da je on održava. a ti ko mačka uvijek, i nemaš se onda za šta sikirati. neće mu trebati mačka sa strane, ako u kući ima svoju
baš hanady mogu zamisliti neku tamo ženu kako sjedi s jaranicom na kafi i govori da ti nije ono tamo muž sa onom u autu. misim tako ružno za uraditi i neprijatelju a kamo li prijateljici, za koju se ti toliko '' brineš'' da si joj morala ispričati neke tamo muške kafanske priče kao neke ozbiljne namjere njenog muža. baš bolesno naslađivanje i uživanje u tuđoj ''nevolji''. pišem ''nevolji'' jer se očito nije još ništa ni dogodilo, a predstavlja se kao da jest ne bi li ''prijateljica'' više povrijedila anonimnu. užasno. bolesno
pocela sam da pijem beviplex ne bi li se malo ugojila.i pomaze vjerujte mi.sa idem da se nasminkam i citav dan cu da govorim sebi jooooooj kakva si lijepa.veceras cu da ih zovem na kafu i ima da ga ljubkam svu vece.a kokosi cu d hranim u suknjici.pa molim lijepo.neka meni govori on ma ti si lijepa svakakva prirodno.e nema vise sad cu tek da budem lijepa.ta tzv.prijateljica je mrsavija od mene kost i koza samo se hvali ravnim stomakom na kme nema strija a ima mindjusu pa je glavna macka a ne lici ni na sta.ide samnom kroz grad i samo govori jel da ko bi rekao da smo se mi porodile. .kompleex vise klase.
pocela sam da pijem beviplex ne bi li se malo ugojila.i pomaze vjerujte mi.sa idem da se nasminkam i citav dan cu da govorim sebi jooooooj kakva si lijepa.veceras cu da ih zovem na kafu i ima da ga ljubkam svu vece.a kokosi cu d hranim u suknjici.pa molim lijepo.neka meni govori on ma ti si lijepa svakakva prirodno.e nema vise sad cu tek da budem lijepa.ta tzv.prijateljica je mrsavija od mene kost i koza samo se hvali ravnim stomakom na kme nema strija a ima mindjusu pa je glavna macka a ne lici ni na sta.ide samnom kroz grad i samo govori jel da ko bi rekao da smo se mi porodile. .kompleex vise klase.
Ne kontam sta se uopce imas dokazivati tim nazovi "prijateljima". ja bi ih izbrisala po kratkom postupku...
Ne kontam sta se uopce imas dokazivati tim nazovi "prijateljima". ja bi ih izbrisala po kratkom postupku...
tačno ti je lijepo teacher rekla...
koji će ti vrag...i kojis e ti vrag njima dokazuješ... Ono što ti sve želimo reći al ti zbog nečega odbijaš...to svoje vam nisu prijatelji...pa jel vidiš koliko si se nasikirala zbog njih....
ja bih sa mužem kafu popila i rekla mu šta ti s edesilo sa tom bezobraznicom...in reci ja s endama da ti nisi tako pirčao, ako jesi ja t emolim nemoj više...ako imamo problem hajde da ga ja i ti rješimo nama ne treba niko...ako počen d apriča ja mu rekoa ovo-ono ti reci...nije bitno šta si rekao, ako si izrekao riječi s evratiti ne mogu ali mi imamo dijete, budućnost i nema potrebe da sa drugima razglabama o nama.
Njih na kafu zvala ne bih...a mužu bih rekla...ja nebih voljela dlaje s anjima s eviđati...jer me uzneiravaju svojim postupcima