Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A njena majka kaže da je on u pravu jer je za njega poznato oduvijek da je "kurvar" i da su se već navikli na to. Ona kao nije u pravu, jer je uvijek bila dobra žena, pa je trebala takva i ostati. A ja nikako ne mogu da skontam šta je žena u stvari zgriješila. Ova stara je smiješna skroz. Odgovorila bih joj ja i na ovo, i na ostale bisere koje je prosipala, zapela je više puta i za mene. A ne mogu jer je to starija žena. Nije moje da se svađam sa njom.
Naravano da u prevari (obično) imamo muško i žensko. Iskreno zaboli me neka stvar, i ako treba da budem na nečijoj strani, naravno samo kao podrška, bit ću na strani žene. Kao drugo - nikoga ne bih molila da ostane kraj mene, i ne bi mi palo na pamet da se ponovo udam poslije razvoda.
Imam svoje dijete, koje volim više od sebe, i šta bi mi trebalo da sebi pribavim još kakvog šonju da mu perem gaće, ne pada mi na pamet.
znala sam da će on nju ubrzo moliti da se vrati. A evo zbog čega. Žena kuva odlično. On voli zdravu prehranu bez mesa. Znam da mnoge od nas jedva skuvaju nešto ukusno i sa mesom, a kamoli da neka može da kuva svaki dan ukusno jelo samo od povrća i eventualono šampinjona. Znači, takvu ženu je teško naći.
Ja bih se sad razvela da znam da je moj muž sa mnom zato što dobro kuham...
Sandy, odrasti. Takvu ženu, kakvu ti spominješ, vrlo je lako naći. Ne moraš je ni ženiti, daš joj platu i ona ti je domaćica u kući. TI joj kažeš šta želiš da ti kuha.
IZVORNA PORUKA: nesanicaa
prvo,pozdravi svima nova sam na ovom forumu .Drugo,hm,baš me čudi koliko vas vjeruje svojim muževima...ne postoji muškarac kom bi ja vjerovala,svi su oni divni i krasni i ne bi nikad.... Ne želim da me neko pogrešno shvati,pa sad kao ja nešto pametujem
O da...ti pametuješ i te kako. ALi nisi me ubjedila. Ja još uvijek vjerujem svom muškarcu. Ako dodje dan da posumnjam u to, biće to siguran znak da me prevario.
Stašno, da neko može da razdvoji roditelje troje djece. Ali, moglo je biti i gore. Čovjek je ipak koliko toliko pošten i odmah se razvodi. A ovako je bilo mojoj rodici: Muž joj je dobro zarađivao, jurile su ga sve curice. Vjerovatno i on njih, nisam sigurna. Nedavno je našao neku, izgleda dobru ribu, čim se zaljubio. Rekao je ženi da se iseli iz kuće. Ona je otišla kod majke. Imaju dvije ćerke, tinejdžerke. Čim se to desilo, znala sam da će on nju ubrzo moliti da se vrati. A evo zbog čega. Žena kuva odlično. On voli zdravu prehranu bez mesa. Znam da mnoge od nas jedva skuvaju nešto ukusno i sa mesom, a kamoli da neka može da kuva svaki dan ukusno jelo samo od povrća i eventualono šampinjona. Znači, takvu ženu je teško naći. Tako je i bilo. Skontao je i on jadnik, da ta nova treba neće ni jaje ispeći kako treba. Da mu ipak treba prava žena. Namolio je ovu moju da se vrati i još nju okrivio za sve. Uspio je čak u to da uvjeri njenu majku. Sad ona jadna pati, jer on nju ne voli i nije nježan prema njoj. Trebala je ili ostati sama ili ostati i ona hladna prema njemu. Vratiti istom mjerom i čuvati svoje živce.
onda mi je vrijeme da pakujem kofere jer ja kuham samo nezdravo-- snicle, krompir, piletinu itd... rijetko kad je povrce osim krompira na meniju
Naravano da u prevari (obično) imamo muško i žensko. Iskreno zaboli me neka stvar, i ako treba da budem na nečijoj strani, naravno samo kao podrška, bit ću na strani žene. Kao drugo - nikoga ne bih molila da ostane kraj mene, i ne bi mi palo na pamet da se ponovo udam poslije razvoda.
Imam svoje dijete, koje volim više od sebe, i šta bi mi trebalo da sebi pribavim još kakvog šonju da mu perem gaće, ne pada mi na pamet.
potpisujem
i ja vjerujem svom muškarcu i sve te strašne priče koje provlačite po ovoj temi me ne mogu pokolebati jer kakav bi to bio brak da sumnjamo jedno u drugo i kakav bi to život bio da ga živim u strahu hoće li me mm prevariti
Imam bebicu od 2 mjeseca i nemam vremena da razmisljam o prevarama. Ubila bih ga da znam da negdje uziva s drugom a ja se borim sa grcevima Radi jako naporan posao, fizicki, jos ako ima snage za potrebe jos jedne zene onda svaka mu cast na izdrzljivosti
znala sam da će on nju ubrzo moliti da se vrati. A evo zbog čega. Žena kuva odlično. On voli zdravu prehranu bez mesa. Znam da mnoge od nas jedva skuvaju nešto ukusno i sa mesom, a kamoli da neka može da kuva svaki dan ukusno jelo samo od povrća i eventualono šampinjona. Znači, takvu ženu je teško naći.
joj što se ja ismijah hahahaha nek se on vratio, kralj
nemoj tako, ja ne bi ostala sama, mislim da ne bi, ne do Bog da se razvedem..... i ko kaže da bi bio šonjo??? ja ne volim šonje hahahah bio bi to neki lafac, pun ko brod
Ja svom mužu vjerujem, nikada mi u ovih 9 godina koliko smo zajedno nije dao povoda da sumnjam. Ali, ne bih stavila ruku u vatru za njega i rekla da me nikad neće prevariti. Kao što ne bih ni za sebe...Ko zna šta život nosi i šta sutra može biti! Lično, kad mi neko kaže "Ja to ne bih nikad..." odmah mi se sve okrene, jer ja takve stvari ni u kojem segmentu svog života, a ne samo po pitanju vjernosti, nikada ne bih mogla tvrditi. Meni je moj muž najbolji, zato sam ga valjda i odabrala, i dokle god tako osjećam, i on i ja, nema tu mjesta prevari. Čim bi se dovela u stanje da sumnjam, odmah bi sve raščistila, i ne bih sebe mučila sumnjama, trošenjem svojih živaca i slično, kad mi isti trebaju za moju djecu koja su mi najvažnija na svijetu. Za mene je najvažnije da mu mi djeca zdrava, a mužu, ako bi me prevario i ostavio zbog neke, neka je široko polje i sretan put! Neka je on živ i zdrav svojoj djeci kojoj treba kao otac, a ja bih lako za sebe ...
Juce sam srela jednu dragu radnu kolegicu na poslu, koja mi je kroz plac ispricala kako je muz vara skoro godinu dana i u januaru zatrazio razvod za brak. Njoj je 36 njemu 40, i imaju tri prekrasna sincica. Naime, prosle godine pocetkom ljeta su nasli novu teta cuvalicu, mladu damu od 23 godinu, i tata se zaljubio u nju. Sad zbog te male baby siterke trazi razvod. Moja radna kolegica ni u snu nije sanjala da joj se to moze desiti, jer je imala "perfektan" brak. I mi svi oko nje smo mislili da je savrsen brak imala.
Uzas.
užas stvarno al nije ni trebala zaposliti tako mladu tetu
evo jedan tekstić Svaki bi voleo da prevari To ne znači da hoće. Većina je previše stidljiva, uplašena ili oseća krivicu. To je čista biologija: vide, fantaziraju, žele da imaju.Po prirodi oni nisu monogamne životinje i često se moraju boriti protiv svojih seksualnih poriva. Iznenađujuće je što uspevaju.Kada bi mu život bio fantazija, imao bi svaku ženu koju poželi ali i svoju ženu (žene traže jednog pravog dok muškarci traže 5 pravih). Čak 50 odsto muškaraca bi varalo kada ne bi postajala ni najmanja šansa da vi to saznate. Ali opet ostaje ona druga polovina koja nikada ne bi. Većina je imala zamisao da prevari ali nisu želeli da pokvare ono što imaju kod kuće. To su muškarci.
Juce sam srela jednu dragu radnu kolegicu na poslu, koja mi je kroz plac ispricala kako je muz vara skoro godinu dana i u januaru zatrazio razvod za brak. Njoj je 36 njemu 40, i imaju tri prekrasna sincica. Naime, prosle godine pocetkom ljeta su nasli novu teta cuvalicu, mladu damu od 23 godinu, i tata se zaljubio u nju. Sad zbog te male baby siterke trazi razvod. Moja radna kolegica ni u snu nije sanjala da joj se to moze desiti, jer je imala "perfektan" brak. I mi svi oko nje smo mislili da je savrsen brak imala.
Uzas.
Cuj nije trebala zaposliti tako mladu tetu Nije trebala slijepo vjerovati muzu..... Ne kazem da ja svom muzu ne vjerujem,ali otkud ja znam sta se moze desiti za 10 god.(nedaj Boze)...
ja ne pratim ove španske i turske safunice al sve se bojim neki bi scenarij neke ''Santa Brabare'' poznala ovdje
I šta da radim kad mi je SAD perfektno...ama da posmilim da nije il da ne štima ja bih kraj zahtjevala...od šta mi je da mislim jel il nije...bezveze.
I šta je falilo tom muškarcu što mu je dadilja pružila .... sex, nježnost, vrijeme sa ženom ( troje djece nije lako) neke svađe finansijske stalno koje su narušavale dom..... ili čak, a opet i najvjerovatnije ''daska u glavi''''
Mislim, koji su razlozi tome... moj muškarac BO je...sve da je dadilji 18...nema ba taj snage za nju...ja to ''poberem'' u vakat....
a ovaj što jede povrće... što odmah na početku priče zarađuje pa ga ganjale curice i vatio ženu radi kuhanja... mislim...ne da mislim nego znam... neka vrlo konzervativa i ruralna sredina, žena finasijski ovisna o njemu, zatvaral oči pred istim tim porblemima godinama...ta tvoja rodila je znala šta je čeka 5 dan braka budi sigurna. Al avaj...neke žene baš ono trvdoglavo ''ljubav kroz želudac ulazi''...šta ima žekudac...on je treći organ po važnosti.
Ja svom mužu vjerujem, nikada mi u ovih 9 godina koliko smo zajedno nije dao povoda da sumnjam. Ali, ne bih stavila ruku u vatru za njega i rekla da me nikad neće prevariti. Kao što ne bih ni za sebe...Ko zna šta život nosi i šta sutra može biti! Lično, kad mi neko kaže "Ja to ne bih nikad..." odmah mi se sve okrene, jer ja takve stvari ni u kojem segmentu svog života, a ne samo po pitanju vjernosti, nikada ne bih mogla tvrditi. Meni je moj muž najbolji, zato sam ga valjda i odabrala, i dokle god tako osjećam, i on i ja, nema tu mjesta prevari. Čim bi se dovela u stanje da sumnjam, odmah bi sve raščistila, i ne bih sebe mučila sumnjama, trošenjem svojih živaca i slično, kad mi isti trebaju za moju djecu koja su mi najvažnija na svijetu. Za mene je najvažnije da mu mi djeca zdrava, a mužu, ako bi me prevario i ostavio zbog neke, neka je široko polje i sretan put! Neka je on živ i zdrav svojoj djeci kojoj treba kao otac, a ja bih lako za sebe ...
Uzas.
Cuj nije trebala zaposliti tako mladu tetu Nije trebala slijepo vjerovati muzu..... Ne kazem da ja svom muzu ne vjerujem,ali otkud ja znam sta se moze desiti za 10 god.(nedaj Boze)...
znaš kad bi on zaposlio lika od 25 mladog, nabildanog da nešto devera po kući, nikad a ona nasjela ko .... nije trebala, no no većina žena je primorana da svoje muškarce "brani" i "čuva" Ova je bila al nije vidjela, nije shvatila.... haj znaj, e sad ima i nas sigurnih
i da se ne lažemo većina nas bira drugarice za sjest u društvo sa suprugom po osnovu fizikog izgleda čim je žena lijepa mi joj nadjemo (većina) 100 mana i ko bajagi nemamo s njom ništa zajedničko.... hahaha a u stvari ne možemo podnijeti da naš muškarac bude ne do Bog fasciniran njenom ljepotan.... e takve smo mi žene
i da se ne lažemo većina nas bira drugarice za sjest u društvo sa suprugom po osnovu fizikog izgleda čim je žena lijepa mi joj nadjemo (većina) 100 mana i ko bajagi nemamo s njom ništa zajedničko.... hahaha a u stvari ne možemo podnijeti da naš muškarac bude ne do Bog fasciniran njenom ljepotan.... e takve smo mi žene
joj što si ti neka teško ljubomorna žena... mislim sve je ok pisati to ovdje i smješakti se ...al u stvarnom životu ovakvi stavovi ti mogu baš porbelme bezvezne na vrat natovariti.
nikada nisma birala drzštvo po fizičkom izgledu... Pa čovječe ja kad je žena zgodna zovem njega da je vidi i pogeda fino.... a mom muškarcu nema ljepše do mene...mislim samopouzdanje sama sebi gradiš...ako ti smatraš da neka ljepša je tebi prijetanja...zapitaš se fino što ta ljepša nije pristala ženom mu biti nego tebe odabra.
dvašta.... moj suprug radi privatno i komunicira sa ženama, neke do njih 7 godina su u kontaktu sa njim...ja sma te žene na telefon milion puta čula al nikada vidjela.... uopšte me ne zanim jesu li mlađe, ljepše, bogatije i tome slično...kave to veze ima sa mojim brakom, mužem, povjerenjem
joj ne ne, nisam ljubormna, stvarno nisam... i nisam vala ni ružna teško da me neka može ugroziti ali sam do ovakvog zaključka došla posmatrajući žene oko sebe, vazda se pribojavaju lijepih žena.... vazda im mane nalaze i vješto izbjegavaju njihova društva pod razno raznim isprikama .... a jedini razlog je JER JE LJEPŠA takve su žene pozelene kad se ljepša pojavi e sad naravno da nisu sve takve al većina jeste, budimo iskrene, nije valjda da ja to samo tako kontam...
Sad kas vidjeh da je Hanady napisala ovo o ženama koje su ovisne finansijski, padoše mi na pamet moje dvije prijateljice. Obje ne rade, nisu im ni roditelji finansijski posebno situirani da sa te strane imaju podršku, obje gledaju u muževe kao u Bogove i obje tvrde da nema toga što im ne bi oprostile. jedna me nedavno šokirala svojom izjavom da svog muža voli više od svog djeteta, da joj je on na prvom mjestu Meni, koja sam finansijski potpuno nezavisna, je sve to malo čudno i iskreno i zatupljeno, ali ko sam ja da njima sudim, kad nisam u njihovoj koži.
Hoću reći, svi smo u različitim situacijama, i svi drugačije razmišljamo i postupamo.
Za mene nema opravdanja za prevaru...Te gluposti tipa da je dadilja dobro izgledala ili da žena savršeno dobro kuva, pa joj se tazp vratio... To su budalaštine!!! Ako su to mjerila, i ako će sa mnom biti radi kuvanja (a moj sa mnom sigurno nije radi toga )ili ganjati našu dadilju, onda i bolje da se što prije riješim takvog čovjeka i krenem dalje dok sam još mlada i imam snage za dalje...
Sad kas vidjeh da je Hanady napisala ovo o ženama koje su ovisne finansijski, padoše mi na pamet moje dvije prijateljice. Obje ne rade, nisu im ni roditelji finansijski posebno situirani da sa te strane imaju podršku, obje gledaju u muževe kao u Bogove i obje tvrde da nema toga što im ne bi oprostile. jedna me nedavno šokirala svojom izjavom da svog muža voli više od svog djeteta, da joj je on na prvom mjestu Meni, koja sam finansijski potpuno nezavisna, je sve to malo čudno i iskreno i zatupljeno, ali ko sam ja da njima sudim, kad nisam u njihovoj koži.
Hoću reći, svi smo u različitim situacijama, i svi drugačije razmišljamo i postupamo.
Za mene nema opravdanja za prevaru...Te gluposti tipa da je dadilja dobro izgledala ili da žena savršeno dobro kuva, pa joj se tazp vratio... To su budalaštine!!! Ako su to mjerila, i ako će sa mnom biti radi kuvanja (a moj sa mnom sigurno nije radi toga )ili ganjati našu dadilju, onda i bolje da se što prije riješim takvog čovjeka i krenem dalje dok sam još mlada i imam snage za dalje...
boze sacuvaj, ja ovo ne kontam nikako
taman ovako kako si napisla... nisam jednom ostala šokirana d aje tuče a ona ostaje sa njim...jer ga voli i on nju voli pa mu ona oprašta jer on njoj šljive pod okom napravi iz silne ljubavi
al u pravu si da niko ne zna kako je u cipela u kojima hodao nije....
i ne sudim ja nikome...al me raspamećuje činjenica da će žena dozvoliti lavinu poniženja jer nema gje, jer joj roditelji nisu situirani i tako dalje i tkao bliže....
jedna me nedavno šokirala svojom izjavom da svog muža voli više od svog djeteta, da joj je on na prvom mjestu
e pa svašta , gdje ovo ima al eto ima a i vidjeh i ja po postupcima nekih žena da ima samo na muža misle za neke i ne znadoh da imaju djecu, bjež hebo vas muž
jest vala, ovo me podsjeca na one zene iz americkih filmova ciji muzevi zlostavljaju djecu pa cak i sexualno a one na strani muza i ne vjeruju jadnom djetetu a ja svoje dijete volim vise od sebe, sto znaci kad bih voljela muza vise od djeteta voljela bih ga i vise od sebe. boze sacuvaj...