teacher75 -> RE: Psihološki teret ljubavi! (22.2.2011 2:28:35)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Hanady RR pa drag ženo gdje od svih pjesma na dunjaluku ti nađe ovu za pubertetlije...pa bona uz ališi sam plakla sa 15...aman... i do svih filmova ti baš kuduz našla sebe sa bademom da porediš...noge idu pa isu...pa naučno je dokazano d aje Badema bila slučaj za sebe...psihološki...kuduz je ba istinita priča... pa sine stavrno... meni sad žao tog insna što spava kraj tebe[sm=smiley13.gif] a hebi ga,možda sam i ja psihološki slučaj,od vas toliko nijedna ne shvata kako je to moguće,pa ni ja sama ali znam da jeste,a aliciu sam i ja slušala '01 ali kažem ostalo mi u sjećanju koliko mi je glup taj tekst bio,a sad se pronađe u njemu,a nema veze,vidim ja da je većini šega i da se sad sve okreće na zahebanciju,kao i obično,pa zabavljajte se vi slobodno na moj račun ni prva ni posljednja,iako se nisam s tom namjerom avila,da budem dvorska vam luda i hvala na onih par iskrenih postova u kojima nije bilo zahebancije i vrijeđanja a što se tiče insana koji poredmene spava samo ću reći da niko nije savršen i da nije sve ni do mene,ali neću se pravdati niti svaljivati sve na njega ja se nisam smijala tvom problemu i zaista sam nastojala da ti pomognem, smijala sam se komunikaciji,nadam se da ti je neki savjet pomogao. sretno!
|
|
|
|