teacher75 -> RE: Psihološki teret ljubavi! (22.2.2011 2:09:00)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: teacher75 ja mislim da si bas zaljubljive prirode, zadnji romantik na ovom svijetu, i ja sam bila slicna ali dok sam bila mlada i slobodna[sm=smiley36.gif] doduse ja se udadoh sa 33 godine a ti si vjerovatno puno mladja, mozda bi bolje bilo da se nisi tako rano udala kad si vec takve prirode, mozda bi se vremenom uozbiljila kao sto sam ja[sm=smiley1.gif] E u ovom srž leži,baš u tome,ja se udala sa 19,ali tad luda mlada mislila samo da mi se udati za mm,da smo stalno skupa,da se volimo,mislila niko sretniji od mene biti neće,hah,nezrela,naivna,a niko me odgovoriti nije mogao,džaba mi govorili da sam mlada,da ću kasnije žaliti,govorile mi neke koje su se i same tako opekle,a ja se mislim u sebi niste se vi dovoljno voljeli,to se meni i mm ne može desiti,nema šanse,a vidi sad,baš to se desi,ali sad mi kasno kasno za sta? ma ja se to malo salim, meni je to taman, a narodu je kasno- al sam odavno naucila da narodu nikad ugoditi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|