Anica1 -> RE: dr Dizdarevic (12.11.2012 21:07:18)
|
IZVORNA PORUKA: SREĆNA Ma što meni je uzv ok , važno mi je da ona dobro zna vidjeti tamo šta je i kako , jel se beba razvija i jel sve ok, ona kad gleda i šuti uh meni se krv ledi samo čekam šta će reći, a onda kaže zdrave bebe, ja sam zadovoljna, joj sreći kraja nema, kad ona to kaže e onda ja nastupam sa pitanjima hahhaha. Ja sam sad 23 nedelja, blizance nosim, a prva je trudnoća tragično završila, beba mrtva rođena, pa sam ja sad prestravljena i vjeruj mi da mislim da ne bih ni u koga drugog mogla imat povjerenja , iskreno, jer ona je zaista stručnjak za uzv. Na kontrolu bi ja trebala za 15-tak dana. A kontala sam je pitat za tog njenog sina, ma svejedno mi je iskreno mada ne bi voljela kod Lejle da odem, ona me jednom u prvoj trudnoći pregledala i pisala poruku, tamo razgovarala na telefon, pregled koma, kaže ma hajd esuper si ti sve ok, a ne znam jel u monitor uopšte pogledala. Meni je dr Jadranka sa sinom radila carski, sve pohvale. Nakon carskog kada su izvadili bebu uradili opraciju mioma, odstranili ga i sve prslo super. I dalje idem kod nje privatno a rekla mi je aBd kad opet udem planirala trudocu da ce me gore uputit na carski njenom sinu
|
|
|
|