Esmeralda -> RE: dr Dizdarevic (23.6.2010 22:48:43)
|
Isla sam i sa prvom trudnocom prije 4 god, na kliniku kod Prof.Jadranke Dizdarevic Stojkanovic, a i ovaj put sam, rodila sam prije 2 mjeseca, Vodila me Prof.J. i njen sin Goran Stojkanovic..super su, ona sada nije imala toliko vremena jer je sef, pa me njen sin vise puta gledo ali bi njoj uvijek prenjeo kakav je nalaz UZ, ali vecinom su bili skupa na pregledu, Ona je veliki strucnjak zato sam i isla kod nje, inace sam 80 posto invalid, imam problema s bubrezima i jetri, imam gleere u tim organima... Oni su divni obadvoje, ja sam odusevljena, ispocetka nisam znala da je to njen sin, ali mi je on rekao da ce ona neko vrijeme biti odsutna i puna posla, pa sam isla u njegove dezure, jako je dobar, detaljan a prije svega ljubazan i divan, prije svega covjek pa onda ljekar.... Pred kraj trudnoce, me zvao i na mob, da vidi kako sam vrti li se beba, posto mi je pomalo plodna voda oticala, a njega sam otvoreno pitala i rekla mu, da bih voljela da se porodim kada bude on dezurni i kada radi PROF.Jadranka, tako je i bilo, porod mi je bio inducirani, nisu cekali da me zaboli, ionako je plodne vode pomalo nedostajalo...Sin Jadrankin je isti ko i ona, sto se tice ljubaznosti, pregleda i strucnosti, jeste da je mlad ali ima od koga da uci, i dosta zna rekao je meni prije nego sam se porodila, zvat ce Jadranku da njoj kaze moj nalaz i da ona kaze svoje misljenje pa ce mo onda vidjeti...stvarno svaka im cast...uradili su za mene dostaa, Ona je dosla od kuce, kada sam se porodila da vidi sto je s mnom u 9 navecer, samo rijeci hvala za nju imam....i prvo iskustvo mi je bilo takvoooo...pitala sam sve sto me interesuje, i dobila sam odgovor, po pola sata bi trajali moji pregledi na UZ...jako detaljniii....a kada bi me zabolilo na ginekoloskom stolu pri pregledu kada su me oni gledali, a potovo njen sin, zadnji put mi se izvinjavo, posto me stvarno zabolilo kada su mi tableticu stavljali u grlic, kada sam sisla sa stola, kaze izvini molim tee morao sam malo....vjerujte poroda me nije bilo strah ni prvi ni drugi put pored dobre podrske takvih ljekara....SVAKA CAST OBADVOMA
|
|
|
|