veeseelaa -> RE: Postupci/djela koja vas izbacuju iz takta (28.6.2013 10:49:06)
|
IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: veeseelaa ma nisu dobre ni svekrva ni tetka [sm=smiley36.gif] ima mm sličnu tetku, prvo se isplače pa pozdravi, malo napukla ovo su duše od ljudi za poželiti da se udaš u ovakvu familiju...jednostavno su presenzibilni i hem mi je teško radi njih jer se bolesni sikiraju nizašta hem mi se štitna poremeti radi štabibilokadbibilo...... i ja dolazim iz brižne familije, i kad se ne javim mami odmah na poziv zove sve redom a kad čuje hitnu odmah zove nas djecu, snahu, zetove, rpijatelje da vidi jesmol živi [sm=smiley36.gif] a jaaa, ako mi se mama ne javi odmah, zovem brata d vidim gdje je ona, ako on ne zna spremam se i krenem ka njoj, na pola puta ona se javi, a ja sam za hitne koliko srce ubrzano kuca isti mi je i brat [sm=smiley9.gif] al zamišljam scenu tvoje sveki i tetke i meni to baš nije ok, jako stresno mi bi a jendom je moj rahmetli otac otišao do grada i nije došao po mom doma na vrijeme, ja sam plakala i čekala ga na stanici, imala sam 17 godina [sm=smiley13.gif] kaže moja prijateljica tada, meni kad oca nema ja slavim [sm=zmeden.gif] kao može gdje hoće i kako hoće[sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|