Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joooj bas to nisam pozelila, nigdje nisi rahat, a ja se opustila pravo trenutno Ja bih, ako me ko bude pitao, kada prestanemo kupovati pelene za malenu da pocnem za sebe, ne prije
hahhaha, dobra si. a ja dojim a dobila odmah nepuna 2 mjeseca nakon poroda!
evo da prijavim da sam juce ujutro konacno dobila ..... dobro je, ne boli puno, nije bilo nervoze ...... jos uvijek dojimo, jeste da se svelo na dva puta, ali mi nastavljamo dalje .....jos koji mjesec ....
< Poruku je uredio mojbebac -- 18.5.2010 9:00:35 >
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
meni je tad reko da se pazim,da je na uzv vidio da su jajnici poceli radit...
I ja ocekujem svakakve uzase . Bez sale, strah me je zato sto sam prije poroda nekoliko puta zavrsila na infuziji od silnih bolova, noge mi se odsjeku, nokti i usne poplave, jezik se ukoci, ma kakav porod! Brinem se jer dojim, a ne znam hocu li u toj situaciji smjeti piti tablete
Eh... ja ne bih vise nikako ove brige. Eto bas jutros htjela obuci neku bijelu suknju, pripremila je sinoc Sad se ponovo mora paziti, eto to mi je muka ziva
evo da se i ja prijavim... danas sam dobila prvu ... nakon 5 mjeseci i 9 dana... doduse nesto slabunjavo, nije obilno, ali vidjecemo sutra situvaciju kakva ce biti, jer je kod mene uvijek 2 i 3 dan bio katastrofa... sto sam uzivala uzivala sam... al hajd, neka i jer onda znam da mi se stomo cisti...
moj dječak ima 14 mjeseci, a ja još nisam dobila, sva sam ko buhtla, čini mi se kada bih dobila da bi se smanjila za dva broja . Stomak i prepone me muče kao pred mens. duže vrijeme, a ono ništa. Mislila sam da nešto uzmem u ljekarni da konačno dobijem, ne znam jel to pametno . Još dojim.
ja ti ne bih preporucila ista da uzimas jer kazu da je sasvim normalno ne dobiti dok se doji... a sto kazes da bi ispuhala... evo ja cim sam dobila majke mi imam osjecaj da mi je stomak upola manji... i lakse se osjecam... ma bice to sve oki doki...
ja ti ne bih preporucila ista da uzimas jer kazu da je sasvim normalno ne dobiti dok se doji... a sto kazes da bi ispuhala... evo ja cim sam dobila majke mi imam osjecaj da mi je stomak upola manji... i lakse se osjecam... ma bice to sve oki doki...
Bambi hvala na odgovoru, a naročito na ovom ispuhala, odmah mi lakše... šta se tiče mens. neću zasad ništa forsirati.
majke mi evo danas mi treci dan i pita me mama jesam li sta vjezbala, stomaka mi u pola nema... a cim sam joj rekla da sam dobila kaze ah pa sto odmah ne kazes sad ces ti kaze smrsati
eto nako 5 mjeseci i 10 dana dosla i moja ,jucer me je bas namucila,i izgleda mi da ce nadoknaditi sve sto je nije bilo...najavljivala se ona vec dva puta ali po 1 dan i prodjem s dnevnim uloscima ali sad je ono pravo dosla