Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne znam sta mislite, uskoro ce devet mjeseci kako sam se porodila, i jos nisam dobila , a dojim bebu ..... ne znam da li bih trebala da se javim dr - u ili da sacekam jos malo ......
Poslije poroda sam dobila 40 dan! i sve je ok! Zanima me jeli neka od Vas imala slican problem(ako je ovo problem),moj menzes poslije poroda je obilniji ustvari imam vise prvi drugi dan,nego prije i cini mi se da je duzi
Stigla juce , 2 mjeseca i 6 dana nakon poroda....boli skoro kao i prije ali mogu podnijeti i jaaako je obilna
Bas mi je zao sto ti je tako rano dosla . Ja sam poslije prvog poroda dobila tacno nakon 6mjeseci, a sada je jos uvijek nema, a ja sretna, zlo mi je od nje . Sto se tice bola , meni je bila puuuuuuuno manje obilna i bolna. Mislim da se to kod tebe jos nije stabilizovalo....nece uvijek biti tako obilna. Pusa za Lanicu i tebe
moja dr mi rece danas normalno je da ne dobije neko godinu dana ako doji a normalno je i na svakih 15 dana da ima...zavisi od prolaktina, kod mene nije obilna samo mrljavi bezze al sam je cesto imala i kaze to je normalno, ne boli me nista a prije su bile obilne i prvi dan sam bila ko da me neko pregazio kamionom...
kod mene je bila nakon 45 dana trajala 7 dana nije uopste bolilo kako je prije trudnoce,morala sam uvijek odlezati prva dva dana,trebala sam vec dobiti ali je nema....da li se desava to da je neredovna poslije poroda,dojim bebicu mozda je to razlog..
Ovaj mjesec jos nisam dobila?!?!?! Prosli bila 11.02. a ovaj je jos nema...inace, prije je dolazila uvijek 2 dana ranije nego predhodna....tjesim se da se to jos nije uredovalo i da ce doci ubrzo, nije da je volim ali jaaaaaaaako je prizeljkujem (ne vjerujem sama sebi sta pisem ), pomalo bolucka stomak tako da je ocekujem....
Ja sam nakon prvog poroda dobila nekih mjesec dana nakon prestanka dojenja, oko 4 mjeseca od poroda. Ovaj put, pošto dojim, dobila sam nakon godinu dana od poroda, kad se dojenje svelo na 3-4 puta dnevno. Kod mene to izgleda dojenje totalno potiskuje.
meni je upravo prosla prva poslije poroda i bila je jako obilna i dugo je trajala... ne znam da li ima veze ali sada su mi nalazi krvi katastrofa, juce ih vadila, zeljezo nisko a cijelu trudnocu bilo ok... dobila sam neki grozni sirup od kojeg me zeludac uzasno boli..
poslije poroda sam postala pravooo osjetljiva, prehlada, gripa, prehlada i sada ovo.. bit ce bolje aBd, nada zadnja umire
Često sam čitala da se količina mlijeka smanji prije menstruacije, i zaista sam to osjetila. No nama to nije bio neki problem s obzirom da nama dojenje u tom periodu nije bilo glavna hrana već više desert i maženje. On bi se u tom periodu noču češće budio, duže sisao (skoro da sam osječala kako se prazni kanalići skupljaju kad god povuće, ne znam baš kako bih tačno opisala taj osječaj, bio je dosta neugodan), baš kako kažu nasisavao. Ne bih rekla da je bilo nekih drugih promjena, on se bar nije žalio :)