sporty mamaa -> RE: Kozmetika (25.10.2010 1:31:32)
|
IZVORNA PORUKA: mamma mumi Imam masno lice, koje jako tesko odrzavati. Predlozili su mi Vichy-evu ili Murad kozmetiku da koristim, a do sada garnier, avonovu kremu, i afroditinu ispod ociju.Interesuje me da li neko koristi Murad ili Vichy i kakva su vam iskustva. Znam samo da su medicinski proizvodi, i jako skupi. Imama isti problem i mrzim to... Kadkad mi bubuljice toliko iskacu da imam osjecaj da sam u pubertetu, najgore sto ja to nemogu gledati, pa istisnem pa jos gore... A malih mitesera milion... Probala sam i garnier i neutrogenu i svakakve kreme ali nista... I zivcira me sto je jako malo preparata za masnu kozu, recimo ja kupovala dm kremu da probam, ma nista nema, samo za suhu, normalnu ili mjesovitu... Kupila hidratantnu kao za suhu ali mi ne odgovara nikako... Prije nje garnier isto nista.... Visnja, dobro je to za bore, ali zar mora biti ovoliko bubuljica??? Ako postoji ikakava krema koja moze pomoci masnoj kozi pisite zene, ili neki prirodni preparat... Inace koristim garnier gel/maska za umivanje i dobar je skroz ali kreme mi nisu... I ja sam cula za vichy norma derm, e sad ne znam... Mojoj frendici je no1[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|