|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
6.11.2013 14:32:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

Moram pitati po cijenu da sw prospem user posted image
Sta vam je blending i creasing,nikad cula za to nisam.user posted image

i mene ovo zanima...ja bogami po cijenu da se prospem rekoh nikad čula prijeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 976
6.11.2013 14:32:33   
Hannica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja ga izblendam prstima samo tako!

user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 977
6.11.2013 14:32:50   
mala_sa
Najboljom se pokazala ova cetkica za tecni puder, tako ga lijepo i jednako nanese, bez ikakvih tragova

http://www.eyeslipsface.fr/produit-beaute/pinceau-poudre-et-blush

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 978
6.11.2013 14:33:47   
MicoTico
BB kremu nanosim spužvicom, korektor jednom četkicom, pa bronzer drugom, a rumenilo trećom. Imam i 3 četkice za sjenku. Eto 6 četkica se nakupi + spužvice za bb kremu.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 979
6.11.2013 14:34:05   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Iman83

Pa kako sjenke nanosite?

Aplikatorom sto dodje uz sjene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 980
6.11.2013 14:34:09   
palachinken
Evo ga, ovako ja to, manje-više :D
http://www.refinery29.com/makeup-with-your-fingers

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 981
   [Obrisana poruka]
6.11.2013 14:36:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 982
6.11.2013 14:37:20   
Hannica
Ja stavim mali pudera na prst,bocnem malo na celo,obraze,nos,bradu.... razmazem i gotovo.

Neposredna veza do poruke: 983
6.11.2013 14:37:27   
palachinken

Pa kako sjenke nanosite?

Baznu sjenu, srednjim prstom. Prstenjakom nanesem slijedecu nijansu, onu da istaknem liniju kapka. Opet srednji prst - blendanje.Malim prstom odradim najsvjetliji dio, ispod obrva i ugao oka. Kažiprstom vanjski ugao oka najtamnijom sjenom.
Drugo oko, druga ruka.
Bogom dani kistovi user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 984
6.11.2013 14:37:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

i mene ovo zanima...ja bogami po cijenu da se prospem rekoh nikad čula prijeuser posted image

Crease ti je nabor u kapku. Pa znaš kad se šminkaš tako da ističeš taj nabor ili creas...e kad to radiš četkicom...to je creasing.
Blending je spajanje boja.
Ja rijetko stavljam jednu boju na kapke...a lijepo je kad su sve boje lijepo ujednačene bez linija grubih and so on.
user posted image

ja kažiprstom i dvije spojim...oker i smeđa..
uglavnom...

odoh s aove teme vi ćete mene u bespotreban trošak uguratuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 985
   [Obrisana poruka]
6.11.2013 14:39:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 986
6.11.2013 14:39:13   
Hannica
Ja sam cijeli zivot prozivjela u uvejrenju da sevbas lijepo nasminkam.Ono,stati pa gledati.user posted image
Ubile ste me u pojam,al bas.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 987
6.11.2013 14:41:44   
Hanady RR

Ja sam cijeli zivot prozivjela u uvejrenju da sevbas lijepo nasminkam.Ono,stati pa gledati.user posted image
Ubile ste me u pojam,al bas.user posted image

ja se furam super to meni ide...sad sam shebana totalnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 988
6.11.2013 14:51:01   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Najboljom se pokazala ova cetkica za tecni puder, tako ga lijepo i jednako nanese, bez ikakvih tragova

ovom cetkom nanosis tecni puder ??? ja to prstom kupila neke spuzvice sve mi upiju puder i pobacam a za cetkicu niakd cula.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 989
6.11.2013 14:56:00   
Hannica
Dobre navike ne treba mjenjati,jos ako su jeftine.....user posted image
Neka meni mojih prstica,necu da komplikujem.user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 990
6.11.2013 15:01:06   
Emica_sa

Pa kako sjenke nanosite?

Ja imam jednu Lancome i jednu Este Luder cetku za sjene,iako ja bas rijetko stavljam sjene,vecinom samo olovku i maskaru.

Puder uvijek prstima,probala sam i cetkom,ali ovako mi lakse,valjda se naviklauser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 991
6.11.2013 15:01:47   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: mala_sa

ovom cetkom nanosis tecni puder ??? ja to prstom kupila neke spuzvice sve mi upiju puder i pobacam a za cetkicu niakd cula.

Da ova mi je najbolja. Probala sam i onu bas cetku za puder kao kist samo debla i ona mi nije radila posao kako treba. A ova mi nanese bas ono lijepo, u dovoljnom sloju i bas svugdje jednako.

Mada sto zene kazu, i to je vise onako djidja, i prsti urade svoj posao jako dobro. Al za oci ja ne bih mogla bez cetkica. Nikad mi ne bude lijepo i precizno kao cetkicom kad radim.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 992
6.11.2013 15:08:24   
palachinken

Dobre navike ne treba mjenjati,jos ako su jeftine.....user posted image
Neka meni mojih prstica,necu da komplikujem.user posted image

Podržavam!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 993
6.11.2013 16:20:25   
bebaa

IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa kako sjenke nanosite?

Baznu sjenu, srednjim prstom. Prstenjakom nanesem slijedecu nijansu, onu da istaknem liniju kapka. Opet srednji prst - blendanje.Malim prstom odradim najsvjetliji dio, ispod obrva i ugao oka. Kažiprstom vanjski ugao oka najtamnijom sjenom.
Drugo oko, druga ruka.

Bogom dani kistovi user posted image

e vala baš ću probati ovu tehniku..........i postaviti sličicu da vidite............user posted image user posted image user posted image jedino sam kažiprast koristila u par navrata kad mi se shebe spužvica za sjenilo........

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 994
6.11.2013 18:35:20   
teacher75

ni jauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 995
6.11.2013 18:46:48   
teacher75
sto se tice mog dnevnog sminkanja, na lice stavljam bb kremu (prstima) ili nista, na oci samo olovku kao sto je palac postavila onu sto se izvlaci a ne silji, navukla sam se na njih skroz i imam 2-3 boje uvijek pa je stavljam zavisno od odjece koju nosim (uglavnom teget, crnu ili zelenu). svidjaju mi se oriflame- ove olovke (koje se ne silje) i uvijek koristim maskaru. kad izlazim navecer onda stavljam: tecni puder (prstima), uglavnom max factor color adapt- volim ga jer je lagan i matira dosta obzirom da mi je lice masno, preko njega stavljam max factor cream puff- kameni puder. na jagodice nanosim rumenilo bourjois- u potrazi sam za dobrom cetkicom za rumenilo a trenutno koristim onu cetkicu sto dodje uz njega. na oci nanosim sjene l''oreal i pravim smokey eyes koristeci 3-4 sjene koje dodju u pakovanju (imam 1 komplet sivo-crno-bijeli i 1 u smedjim nijansama pa stavim jedan zavisno od odjece koji vise odgovara).sjene nanosim cetkicama koje dodju u pakovanju- nisam nikad nanosila sjene prstima niti bih to znalauser posted image zatim stavljam crni tus ili crnu olovku koja se ne silji i na kraju neku od l''orealovih maskarauser posted image na usne stavljam crveni ili bordo karmin ili neko neutralno sjajilo. i trenutno trazim neki ruz neutralne boje. i to je touser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 6.11.2013 18:47:44 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 996
6.11.2013 18:57:58   
nanika

IZVORNA PORUKA: teacher75

ni jauser posted image

ni jauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 997
6.11.2013 19:22:18   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: teacher75

ni jauser posted image

ni jauser posted image

Ni ja user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 998
6.11.2013 19:42:57   
MicoTico
E hebiga , niko nije čuo sa blendanje u šminkanjuuser posted image
Ja jesam , valjda gdje često gledam te tutorijale o šminkanju. Već je Iman objasnila , koliko vidim, par postova prije. I većina vas blenda sjenku, a da ni ne znauser posted image
Što se tiče creasinga - do sad sam samo upratila tutorijale kako ga spriječiti (ono nakupljanje sjenke na kapku, koliko sam ja shvatila).

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 999
6.11.2013 19:46:09   
MicoTico
A creasing bi se mogao odnositi i na ovakav način nanošenja sjenke
http://www.makeupgeek.com/wp-content/uploads/2012/06/Step2.jpg

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *