|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
6.11.2013 12:14:34   
Hanady RR
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 951
6.11.2013 12:18:21   
Emica_sa
bjezi ba chiken neozbiljna siuser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 952
6.11.2013 12:44:29   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Hannica

Znaci bolje su oriflame? Koliko su one uopste? Sta mislis jesu li za mebe smedje ili roze?

Ne trebaju ti kuglice vjeruj mi,ja sam imala sve moguce i meni nisu nista posebno,kupi manhatan rumenilo nije skupo,a odlicnouser posted image

Ja kupila onaj Manhattan trio: bronzer, rumenilo i hajlajteruser posted image
Elem, rumenilo mi se nikako ne sviđa jer je ona roza-roza ali sam trio i kupila zbog ovo dvoje.
A ni oni nisu nešto...ćorak bašuser posted image

Nisam probala to,ja inace sve kupim i probam,malo toga mi se svidi i onda samo proslijedim sestrama,njima se sve svidauser posted image

Ovo rumenilo sam ja vise puta kupovala i nikada me nije razocaralo Manhattan Powder rouge-Golden Brown,oko 10 KM,ali s tim da je kod rumenila meni bitna i cetka sa kojom se nanosi,treba da bude bas dobra.Ja sam trenutno bez cetke jer je Farah moju ubacila u WC soljuuser posted image tako da moram uzeti jednu,ali ne znam uopce koju da uzmem,nekako mi kod nas pravo slab izbor,pa ako neko ima prijedlog neka me prosvijetliuser posted image

giordani gold četka iz oriflamea...predobra...douše na kuglice njihove...ja sma je kupila tek nakon 5 godina korištenja kuglica...razlika drastična u lakoći nanošenja i inače želje za nijansiranjem u prilikama

mogla si ovo napisat ranije...user posted image tražim dobru četku

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 953
6.11.2013 12:46:41   
Visnja RR
jel ova? imam osjeaj da su bolje kratke a debele user posted image
https://www.google.ba/search?q=%C4%8Detka+za+rumenilo+giordani&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8yt6UsGEIYaitAahn4DoCw&ved=0CCoQsAQ&biw=1202&bih=617#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Y8RGoL5v96ttoM%3A%3BpMxgmuL4hhehuM%3Bhttp%253A%252F%252Fba.oriflame.com%252Fcatalog-images%252Fproduct%252Fglobal%252F16563_4.png%3Bhttp%253A%252F%252Fba.oriflame.com%252Fproducts%252Fproduct-list.jhtml%253FprodCat%253Dmakeup%2526brandCat%253Dptmkbeautytoolsface%3B120%3B120

< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.11.2013 12:47:19 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 954
6.11.2013 12:48:28   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

jel ova? imam osjeaj da su bolje kratke a debele user posted image
https://www.google.ba/search?q=%C4%8Detka+za+rumenilo+giordani&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8yt6UsGEIYaitAahn4DoCw&ved=0CCoQsAQ&biw=1202&bih=617#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Y8RGoL5v96ttoM%3A%3BpMxgmuL4hhehuM%3Bhttp%253A%252F%252Fba.oriflame.com%252Fcatalog-images%252Fproduct%252Fglobal%252F16563_4.png%3Bhttp%253A%252F%252Fba.oriflame.com%252Fproducts%252Fproduct-list.jhtml%253FprodCat%253Dmakeup%2526brandCat%253Dptmkbeautytoolsface%3B120%3B120

ova...
ti je sebi doziraš u zavinsoti kako želiš anijeti jer se okretom izvuče do kraja i vraća unutra...:)))
ne znam dal me skonta...bolje da ti pokažem svojuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 955
6.11.2013 13:43:11   
Galicia
Da pokazes svoju Hanady? user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 956
   [Obrisana poruka]
6.11.2013 13:57:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 957
6.11.2013 14:12:44   
mala_sa
Ova cetka i oriflamea je genijalna. Ja je koristim 100 godina i jos uvijek je extra. Perem je redovno i dlake joj uopste ne ispadaju. Sa njihovim kuglicama ide bas dobro - eh eto dovoljno ih izreklamirah user posted image

Sto se tice kuglica, ja sam prvo narucila smedje i onda jednom kod rodice slucajno probam roze i jednostavno vidim svojim ocima da mi bolje odgovaraju. Nekako su mi ljepse istaknute jagodice i idu ljepse uz moj ten. Ja npr imam jako svijetlu kozu, tamno smedju kosu i crvenkaste obraze. Tako da mi rumenila treba bas samo malo i da ne bjezi puno od te moje vec prirodne roze boje.

Sto se tice sjena, dosta zena fali ArtDeco, njihove su dosta postojane, i na snizenju se mogu kupiti za bas extra cijenu.

Palac velis birajte si velicinu user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala_sa -- 6.11.2013 14:13:28 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 958
6.11.2013 14:14:45   
mala_sa

Koja perverzijauser posted image
Želim!user posted image

http://www.sedonalace.com/Cosmetic-Brushes/11/12-Piece-Professional-Makeup-Brushes-Pink.aspx

Iman zamoli koga od rodbine da ti kupi cetke u Sephora, kad su na snizenju; stvarno su im extra.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Neposredna veza do poruke: 959
6.11.2013 14:15:48   
Emica_sa
Dobre,ali previse ovih malih cetkica za oko ociju,niko ih od nas ne bi koristio i jos jedna mana ovdje nema cetke za rumenilouser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 960
6.11.2013 14:21:00   
mala_sa

Dobre,ali previse ovih malih cetkica za oko ociju,niko ih od nas ne bi koristio i jos jedna mana ovdje nema cetke za rumenilouser posted image

Ja sam se isto par puta opekla sa ovim setovima cetkica, dobijes hiljadu nekih malih koje nikad neces iskoristiti.
Bolje kupiti odvojeno 4 cetkice i imas za sve sto ti trebaju.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 961
   [Obrisana poruka]
6.11.2013 14:25:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 962
6.11.2013 14:26:46   
MicoTico

Koja perverzijauser posted image
Želim!user posted image

http://www.sedonalace.com/Cosmetic-Brushes/11/12-Piece-Professional-Makeup-Brushes-Pink.aspx

divne!!
I ja bih! I sve mi trebaju!user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 963
6.11.2013 14:27:12   
MicoTico

Meni trebaju ova za tečni puder ravna, pa ona za puder u prahu, pa za rumenilo, pa za nanošenje sjenila, pa za creasing, pa za blending.
Gledam previše make up videa na YT očito user posted image

Ista samuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 964
6.11.2013 14:27:58   
bebacha

Meni trebaju ova za tečni puder ravna, pa ona za puder u prahu, pa za rumenilo, pa za nanošenje sjenila, pa za creasing, pa za blending.

ha sta user posted image user posted image
ja tecni puder nanosim prstimauser posted image jel to greska

rumenilo one debelom cetkom
sjenom jedno
i to je to

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 965
6.11.2013 14:28:09   
palachinken

Ja sve to prstima :D

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 966
6.11.2013 14:28:41   
Hannica
Ja nisam ni znala da postoji cetka za tecni puder. Izgleda da prsti vise nicemu ne sluze.user posted image
Nemam nikakvu cetku za kuglice,znaci odustajem od njih,previse mi oboje kupovati.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 967
6.11.2013 14:29:06   
palachinken
Ja ga izblendam prstima samo tako!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 968
   [Obrisana poruka]
6.11.2013 14:29:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 969
6.11.2013 14:29:22   
Hanady RR

joj a ja ti i ne znam šta ti je sve touser posted image

ja smao ovu veliku za kuglice...sve ostalo rpstima bonauser posted image ako ništa dugotrajni su i jefitniuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 970
   [Obrisana poruka]
6.11.2013 14:29:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 971
6.11.2013 14:30:15   
mala_sa

Pa to i ti kazem, kupis sebi cetke koje ti trebaju i koje ces stvarno koristiti. Ovu za tecni puder, jednu za pup i jednu za rumenilo. I kupis jos dvije za oci, jednu finu deblju, alo siru za nanosenje sjene i blendanje, a drugu koso odsjecenu i ostru za izvlasenje ravnih linija. I to je to, ukupno 5kom.

Neposredna veza do poruke: 972
   [Obrisana poruka]
6.11.2013 14:30:28   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 973
6.11.2013 14:31:24   
Hannica
Moram pitati po cijenu da sw prospem user posted image
Sta vam je blending i creasing,nikad cula za to nisam.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 974
6.11.2013 14:31:33   
Hanady RR

Pa kako sjenke nanosite?

prstom...kažiprstom njihuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *