|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
3.11.2013 23:31:40   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Meni je rutina sminkanja uvijek ista: puder, odnosno sada Garnier BB krema (odlicna je), pa onda malo pudera u kamenu, da se ne caklim, cesto plava olovka na liniji donjih trepavica, maskara, rumenilo, malo olovke da korigujem obrve i ponekad ruz (stavim ja ruz cesto, ali ga brzo pojedem). user posted image user posted image

Puder je jako bitan: stiti kozu lica i ujednaci ten. Djaba ti sva sminka, ako je lice sarenkasto.

MicoTico, hvala na ilustraciji. Bas bih mogla pokusati ovako. Ne bude previse?

Ma ne, bude baš taman. Ja "umočim" onu veliku četku, pa malo otpuhnem i onda stavim na lice. Ne natrljam ko ratničkim bojamauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 851
3.11.2013 23:32:50   
mishkica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni je rutina sminkanja uvijek ista: puder, odnosno sada Garnier BB krema (odlicna je), pa onda malo pudera u kamenu, da se ne caklim, cesto plava olovka na liniji donjih trepavica, maskara, rumenilo, malo olovke da korigujem obrve i ponekad ruz (stavim ja ruz cesto, ali ga brzo pojedem). user posted image user posted image

Puder je jako bitan: stiti kozu lica i ujednaci ten. Djaba ti sva sminka, ako je lice sarenkasto.

Ma ne, bude baš taman. Ja "umočim" onu veliku četku, pa malo otpuhnem i onda stavim na lice. Ne natrljam ko ratničkim bojamauser posted image

I ja pusemuser posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 852
3.11.2013 23:34:10   
Neca xxx
Ja bih zeljela probati eye liner. Samo se moram malo uferciti kako se stavlja precizno. Mislim da bi mi pristajao. Malo da vuce na pin up izgled. Inace imam svjetao ten, tamnu kosu i kratke siske. Pa uz eye liner i crveni ruz da budem prava vintage girl. user posted image user posted image

< Poruku je uredio Neca xxx -- 3.11.2013 23:36:52 >

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 853
3.11.2013 23:35:25   
mala_sa
Cure koje imaju problem sa "cakljenjem" lica poslije Garnijer bb kreme, probajte Catrice. Meni se pokazala extra, inače imam mješoviti tip koze, i sa ovom kremom se uopste ne caklim.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 854
3.11.2013 23:36:29   
mishkica

Ja bih zeljela probati eye liner. Samo se moram malo uferciti kako se stavlja precizno. Mislim da bi mi pristajao. Malo da vuce na pin up izgled. Inace imam svjetao ten, tamnu kosu i kratke siske. Pa uz eye liner i crveni ruz da budem prava vintage girl. user posted image user posted image

I bi ti pristajao, ja ga volim bas, oci mi nekako progledajuuser posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 855
3.11.2013 23:36:39   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: mishkica

I ja pusemuser posted image user posted image

Ovo nas većina radi user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 856
3.11.2013 23:40:43   
anagloria
nije glupo ,svako je drugaciji ,meni je sminka na prvom mjestu kad ustanem ,jer ako nisam dotjerana ne da mi se nista dalje user posted image
puder stavljam obavezno jos od srednje skole a sad imam 34 godine ,sminkam se svaki dan i nikad nisam zaspala sa sminkom ...user posted image
stavljam puder olovku za obrve smedju .jer sam plava ,smedju maskaru ,sjenu neku za nijansu tamniju od pudera neku bez ,rumenilo ,
koje je vise tamnije nego rumeno user posted image ,olovku za usne ...SVAKI DAN:::

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 857
3.11.2013 23:49:51   
zvončica

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Cure koje imaju problem sa "cakljenjem" lica poslije Garnijer bb kreme, probajte Catrice. Meni se pokazala extra, inače imam mješoviti tip koze, i sa ovom kremom se uopste ne caklim.

Je l' mislis na Catrice BB kremu.....kako prekriva....imam par flekica/pjega na celu....je l' lagana kao i Garnierova....

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 858
4.11.2013 0:34:41   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: zvončica

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Je l' mislis na Catrice BB kremu.....kako prekriva....imam par flekica/pjega na celu....je l' lagana kao i Garnierova....

Da njihova bb krema. Po teksturi je gošća od Garnier i malo teze se razmazuje, al daje bas ujednačen ten. Takodjer fino mi prekrije sve nepravilnosti, mada ja ih ni nemam bas, jedino imam dosta crvene obraze i ona mi super ujednaci ten, samo dodam malo rumenilo i gotova stvar.

(odgovor članu zvončica)
Neposredna veza do poruke: 859
4.11.2013 8:45:27   
Hannica

IZVORNA PORUKA: bebaa

za mene je sve ovo špansko selo........user posted image ja koristim crnu ili sivu olovku za oči,sjenilo i maskaru...puder samo ako je neka prilika......

I ja ovako,s tim sto ja puder koristim uvijek kad idem vani,a ta rumenila i bronzere nikad nisam stavila,ne osjec potrebu za tim.user posted image
Ja ponekad ubacim i tus ii to je to.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 860
4.11.2013 8:53:10   
maxus svratila

IZVORNA PORUKA: anagloria

zaboravila sam da dodam ukoliko neka od vas nije znala ,nije preporuceno prati lice toplom vodom posebno ukoliko koristite sapun ili neko
drugo sredstvo za umivanje...user posted image

nije preporuceno prati toplom, ali nije ni hladnom.

Topla voda za masnu koszu lica izaziva jos vise lucenje sebuma, a hladna voda kao npr., za moju osjetljivu kozu lica moze da izazove pucanje kapilara, i zatezanje koze nakon koje ide perutanje. Najbolje je mlaka voda, i naravno odgovarajuce sredstvo za ciscenje prilagodjeno svakom tipu koze.

I da , konačno kupim maskaru , a da nije 2000 calorie, ali je isto MF i zasad se odlično pokazala
user posted image

Posto maskaru trebam da kupujem, zanima me ova, jel procitah negdje da ima i smedja ova, uzela bih smedju.
I iskutva molim.

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu anagloria)
Neposredna veza do poruke: 861
4.11.2013 9:06:20   
Hannica
Mnogo nas je uzelo tu maskaru,svi smo zadovoljni,a ne znam da li ima smedja.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu maxus svratila)
Neposredna veza do poruke: 862
4.11.2013 9:14:47   
sretna_mama
Kakva je četkica, je li gumena?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 863
4.11.2013 9:19:04   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

nije gumena

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 864
4.11.2013 9:19:43   
Hannica

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Nije gumena ali je dobra.
http://www.chicprofile.com/2013/07/max-factor-summer-2013-wild-collection-official-info-photos.html

Neposredna veza do poruke: 865
4.11.2013 9:28:23   
sretna_mama
E, hvala puno..probat ću..

Kod mene je maskara br.1 kad se sminkam, naravno uz Garnier BB kremu..user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 866
4.11.2013 9:28:57   
maxus svratila
Meni da je neka smedja maskara, jer mi crna previse bude upadljiva, sledeci put kad budem isla u Osijek u mulleru ima smedjih, pa si kupim......

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 867
4.11.2013 9:34:16   
Hannica
Pa ima i kod nas smedjih maskara,mozda ne ova,ali vjerujem da ima.

Neposredna veza do poruke: 868
4.11.2013 9:40:47   
Visnja RR
za Ticerku

http://getlippie.blogspot.com/2013_03_01_archive.html

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 869
4.11.2013 9:40:56   
sretna_mama
Da podijelim s vama, sad pročitah: Baby puder..Zamjenjuje puder u kamenu: Umjesto skupih pudera u kamenu koje nanosite kao završni sloj kod šminkanja, na lice nanesite samo malčice dječjeg pudera i izgledat ćete izvrsno.

http://kameleon.ba/site/cudesne-moci-djecjeg-pudera/

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 870
4.11.2013 10:10:03   
palachinken
Greška :D

< Poruku je uredio palachinken -- 4.11.2013 10:11:52 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 871
4.11.2013 22:41:11   
anagloria
rekla sam hladnom a ne ledenom user posted image

Neposredna veza do poruke: 872
4.11.2013 23:05:26   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: anagloria

rekla sam hladnom a ne ledenom user posted image

Pa ne bih se baš složila da je to najbolje, a ne bi ni stručnjaci
http://metro-portal.hr/kakvom-se-vodom-trebate-umivati-po-tipu-koze/78761

Ipak smo mi svi različiti, različitih tipova kože i ne odgovara nam svima isto.

(odgovor članu anagloria)
Neposredna veza do poruke: 873
4.11.2013 23:08:56   
Galicia
Moram reci da sam prezadovoljna sa Maybelline BB kremom. user posted image
Imam problema sa rumenilom, nikako da potrefim boju/ton itd.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 874
4.11.2013 23:12:46   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Galicia

Imam problema sa rumenilom, nikako da potrefim boju/ton itd.

Uvijek sam mislila da mi odgovaraju zemljani tonovi rumenila, dok mi kolegica nije stavila svoje koje "vuče" na roze. Sad imam tu neku među varijantu , u prevodu "pepeo braon roza ", mada je po meni više roza nego ovo drugouser posted image i prezadovoljna sam.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *