|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kozmetika
2.11.2013 20:34:03   
anagloria
http://arialviola.files.wordpress.com/2011/12/nudelips12.jpg da taj je predivan

< Poruku je uredio anagloria -- 2.11.2013 20:35:17 >

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 826
2.11.2013 20:59:40   
Hannica

IZVORNA PORUKA: anagloria

Kao prvo ne obracam se tebi user posted image kao drugo da citas cijelu poruku vidjela bih da
u dnu stoji kome sam se obratila ,tebi sigurno ne jer od samog pocetka pokazujes neku borbenost
prema meni a stvarno ne znam sto ti je ...
kao trece imam pravo da komentarisem koga hocu i sta hocu kao i bilo ko drugi na forumu ...user posted image

Samo sam pitala kome se obracas,nigdje ne pise,ili sam ja slabovidna. Ne napadam te uopste,4 godine sam clan foruma i nikad nisam napala nikog,pa tako ni tebe. Vjerovatno ti krivo sto sam rekla da se reklamiras ,sto je bilo ocito,pa ispade da te napadam.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu anagloria)
Neposredna veza do poruke: 827
2.11.2013 21:10:57   
anagloria
draga moja vec sam objasnila da se ne reklamiram a i da jeste tako koliko vidim na ovom forumu ima mnostvo reklama i linkova
niti me interesuje dali se ko reklamira niti bi kome prigovorila .Ako sam ja ostavila link www.nena-beauty.com ,ostavila sam iz razloga jer sam kupila sebi par dobrih stvari
i mislila sam da mozda jos neko zeli da sebi kupi nesto drugo za promjenu ,mislim nesto sto nije isto kao kod nas
a njihov preparat za mrsavljenje mi je pomogao da se resim posleporodjajnih viska kilograma i to su na PRIRODNOJ BAZI ...
Ako te jos nesto zanima pitaj na kulturan nacin ,kako damama prilici...
I za tvoju informaciju u dnu svakog prozora pise kojem je clanu upucen odgovor...

< Poruku je uredio anagloria -- 2.11.2013 21:15:21 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 828
2.11.2013 22:24:10   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja se malo ponvila...

isprobam kasnije skidanje sminke

kupih maskaru po vašem savjetu... i izgleda mi odlicna.... nadam se da ce trajati duze od 200 kalorija...
karmin/sjajilo odavno koristim

i uzeh novi tečni puder......

user posted image

Višnja, ja kosristim 2000 calorie preko 10 godina i nijedna mi se nije mogla porediti sa njom. Sad kupih ovu zelenu MF i zaista sam zadovoljna.
Za za micelarnu Loreal sam već pisala, fenomenalna.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 829
2.11.2013 22:29:13   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: palachinken

I ništa i sve, ipak je to kozmetika. Doduše, rumenilo bi mi trebalo, ono Burjois kameno, kazu da je extra.

I ono mi je fenomenalno.
Ja imam ovu nijansu (48)
http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/makeup/complexion/blush/blush/cendre_de_rose_brune_48/6961-2-fre-FR/cendre_de_rose_brune_48.jpg

A traje aman pa vječno, ne može se potrošiti nikakouser posted image

Do sad sam uz njega koristila kao bronzer kuglice iz Avona, a sad sam dobila onu "čokoladu" isto Bourjois i baš mi se dopada.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 830
2.11.2013 23:41:53   
leona81

I ništa i sve, ipak je to kozmetika. Doduše, rumenilo bi mi trebalo, ono Burjois kameno, kazu da je extra.

jeste, ja sam presla na njega nedavno i odusevljena sam. i jako dugo traje

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 831
2.11.2013 23:43:37   
leona81

IZVORNA PORUKA: klemzi

Meni je ovaj puder odličan user posted image
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.budi.in/image/bourjois-tekuci-puder-5868-683x1024-201202271444.jpg&imgrefurl=http://www.budi.in/in-izlog/proizvod/bourjois-tekuci-puder-209&usg=__TMPwCLxFuQ-7MRqavcGyrwUl-TQ=&h=1024&w=683&sz=49&hl=hr&start=3&zoom=1&tbnid=qr7MNrTQlLJH6M:&tbnh=150&tbnw=100&ei=JRB1UoH

uz skoro sve maxfactorove, i ja sam jako zadovoljna sa ovimuser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 832
2.11.2013 23:55:48   
Hannica

draga moja vec sam objasnila da se ne reklamiram a i da jeste tako koliko vidim na ovom forumu ima mnostvo reklama i linkova
niti me interesuje dali se ko reklamira niti bi kome prigovorila .Ako sam ja ostavila link www.nena-beauty.com ,ostavila sam iz razloga jer sam kupila sebi par dobrih stvari
i mislila sam da mozda jos neko zeli da sebi kupi nesto drugo za promjenu ,mislim nesto sto nije isto kao kod nas
a njihov preparat za mrsavljenje mi je pomogao da se resim posleporodjajnih viska kilograma i to su na PRIRODNOJ BAZI ...
Ako te jos nesto zanima pitaj na kulturan nacin ,kako damama prilici...
I za tvoju informaciju u dnu svakog prozora pise kojem je clanu upucen odgovor...

Vidjeh,odgovaras na post iz 2008 godine,s prve stranice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 833
3.11.2013 21:50:32   
anagloria
svaka tema u kojoj ima nesto novo da se kaze nije zastarjela ,da jeste bila bih izbrisana ...
nikad se ne zna sta kome moze dobro doci i zato ako imamo nesto iz svog iskustva da iznesemo,
zasto ne...
npr. ako neko je u nedoumici oko pudera ja cu da da napisem jos nesto iz svog iskustva ,
imam normalnu kozu i prosle godine odlucila sam da probam Lancome puder ,tecni i u kamenu ,
od tecnog je lice toliko sijalo da nisam mogla da povjerujem a kad sam preko nanjela onaj u kamenu ,
mnogo je bilo upadljivo .Nisam htjela da odustanem kupim Lancome Photogenic nije bio los kao ona
dva prva koja nisam na zalost ni iskoristila ali se mogao da koristi samo zimi ...

< Poruku je uredio anagloria -- 3.11.2013 21:54:18 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 834
3.11.2013 22:42:58   
anagloria
zaboravila sam da dodam ukoliko neka od vas nije znala ,nije preporuceno prati lice toplom vodom posebno ukoliko koristite sapun ili neko
drugo sredstvo za umivanje...user posted image

Neposredna veza do poruke: 835
3.11.2013 22:48:39   
bebaa

zaboravila sam da dodam ukoliko neka od vas nije znala ,nije preporuceno prati lice toplom vodom posebno ukoliko koristite sapun ili neko
drugo sredstvo za umivanje...user posted image

ovo redovno radim sa ili bez sapuna,u zavisnosti da li imam ili nemam šminku trenutno......zbog čega......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 836
3.11.2013 22:54:53   
Apotekarka
Zatvara pore topla voda...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 837
3.11.2013 22:57:11   
anagloria
probaj da neradis pa ces da vidis koliko je lice ljepse i sjajnije ,ja sam nazalost istu gresku pravila ali na srecu ne dugo
,lice mi je izgledalo pomalo umorno ,ja mislila da je do kreme ili sto malo spavam ,jednom dok sam trazila na internetu
misljenja o jednoj kremi slucajno na jednom engleskom sajtu procitam to ...
ja vise nemam nikakav problem sa licem .user posted image umivam se svako jutro i vece gelom za umivanje ,sa njim skidam i sminku
,naravno sa hladnom vodom ,posle nanesem kremu ,nocnu i to je to ...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 838
3.11.2013 23:01:04   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: MicoTico

I ono mi je fenomenalno.
Ja imam ovu nijansu (48)
http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/makeup/complexion/blush/blush/cendre_de_rose_brune_48/6961-2-fre-FR/cendre_de_rose_brune_48.jpg

Do sad sam uz njega koristila kao bronzer kuglice iz Avona, a sad sam dobila onu "čokoladu" isto Bourjois i baš mi se dopada.

Ja godinama koristim bourjois rumenilo. Odlicno je i stvarno dugo traje. user posted image user posted image

A da li koristis rumenilo i bronzer u isto vrijeme i kako? Hajde molim te prosvijetli me. Nisam nikada koristila bronzer. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 839
3.11.2013 23:04:35   
Marija13

probaj da neradis pa ces da vidis koliko je lice ljepse i sjajnije ,ja sam nazalost istu gresku pravila ali na srecu ne dugo
,lice mi je izgledalo pomalo umorno ,ja mislila da je do kreme ili sto malo spavam ,jednom dok sam trazila na internetu
misljenja o jednoj kremi slucajno na jednom engleskom sajtu procitam to ...
ja vise nemam nikakav problem sa licem .user posted image umivam se svako jutro i vece gelom za umivanje ,sa njim skidam i sminku
,naravno sa hladnom vodom ,posle nanesem kremu ,nocnu i to je to ...

...isto tako! To mi je najlakši i najbrži način za skidanje šminke, koristim nivea visage oxygen baš dugo, i prezadovoljna user posted image

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

Neposredna veza do poruke: 840
3.11.2013 23:07:57   
mishkica

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

I ono mi je fenomenalno.
Ja imam ovu nijansu (48)

Ja godinama koristim bourjois rumenilo. Odlicno je i stvarno dugo traje. user posted image user posted image

A da li koristis rumenilo i bronzer u isto vrijeme i kako? Hajde molim te prosvijetli me. Nisam nikada koristila bronzer. user posted image

1444.jpg&imgrefurl=http://www.budi.in/in-izlog/proizvod/bourjois-tekuci-puder-209&usg=__TMPwCLxFuQ-7MRqavcGyrwUl-

Bourjois rumenilo zakon, maskara loreal ona u sivoj tubi, 4x voluminous pise, za mene savrsena, od mojih rijetkih a dugih trepavica napravi cudo..max factor puder, lasting performans 108, ruzeve sad koristim jake i izrazajne, i tus..porilicno sam vjerna kozmetici koja meni odgovara, samo s ruzevima experimentisem, jos trazim onaj savrseniuser posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 841
3.11.2013 23:08:45   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

I ono mi je fenomenalno.
Ja imam ovu nijansu (48)

Da , istovremeno.
Evo sličice da ti bolje pojasnim

user posted image

Tu gdje piše contour stavljam bronzer, puder u kamenu svijetliji od mog tena za nekoliko nijasi na highlight. Na vrh jagodica rumenilo.

< Poruku je uredio MicoTico -- 3.11.2013 23:10:10 >

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 842
3.11.2013 23:16:55   
anagloria
ja vec dugo na taj nacin cistim lice i ujutro gelom skidam ostatke nocne kreme ,posle slijedi sminkanje i sminka mi je
cijeli dan kao i kad sam je nanijela...

< Poruku je uredio anagloria -- 3.11.2013 23:20:54 >

(odgovor članu Marija13)
Neposredna veza do poruke: 843
3.11.2013 23:18:30   
bebaa
za mene je sve ovo špansko selo........user posted image ja koristim crnu ili sivu olovku za oči,sjenilo i maskaru...puder samo ako je neka prilika......

Neposredna veza do poruke: 844
3.11.2013 23:21:42   
anagloria
zasto ?user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 845
3.11.2013 23:24:55   
MicoTico
Radnim danom se šminkam, vikendom nikada izuzev ako idem na neku feštu, ali to je rijetko.
I brzo ja to nekako obavim, svega 5-10 min. Stavim bb kremu, bronzer, rumenilo, korektor, malo maskare i labelo. Kad mi se baš da , onda se "foliram" sa sjenkama i olovkama. karmine ne stavljam nikad, ja to sve poručkam, jedino labelo ili običan bezbojni sjaj za usne.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 846
3.11.2013 23:27:14   
Neca xxx
Meni je rutina sminkanja uvijek ista: puder, odnosno sada Garnier BB krema (odlicna je), pa onda malo pudera u kamenu, da se ne caklim, cesto plava olovka na liniji donjih trepavica, maskara, rumenilo, malo olovke da korigujem obrve i ponekad ruz (stavim ja ruz cesto, ali ga brzo pojedem). user posted image user posted image

Puder je jako bitan: stiti kozu lica i ujednaci ten. Djaba ti sva sminka, ako je lice sarenkasto.

MicoTico, hvala na ilustraciji. Bas bih mogla pokusati ovako. Ne bude previse?

Neposredna veza do poruke: 847
3.11.2013 23:28:50   
bebaa

zasto ?user posted image

pa tako....nemam neku naviku za to kompletno šminkanje....ustvari tačnije kad se komplet našminkam(kad prilike iziskuju) onda s eosjećam kao lutka,ne smijem se čini mi s emrdnuti...pa me počne zezati klaustrofobija....možda zvuči smiješno ali nije.....juče sam bila na svadbi,komplet našminkana,....čim sam sjela u auto odma dječijim maramicama počela trljati.......kao da mi ne da disat...glupo objašnjenje zar ne........user posted image

Neposredna veza do poruke: 848
3.11.2013 23:29:35   
Neca xxx
MT, slicno se sminkamo. I meni treba 10 minuta za to sve. A odmah sebi izgledam puno drugacije.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 849
3.11.2013 23:30:31   
mishkica
Meni za sminkanje dovoljno 5 min, valjda upraksana, puder, tus na gornji kapak,maskara, rumenilo, malo kamenog na celo i bradu, ruz u putu pojedem, pa ponovim i tako uvijek.user posted image ..

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *