MicoTico -> RE: Kozmetika (1.11.2013 12:59:50)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: elmaL IZVORNA PORUKA: MicoTico Moram podijeliti - sve preporuke za micelarnu otopinu od Loreala. Kupila sam je nedavno i baš radi posao, bukvalno ko sa reklame, ništa šminke ne ostane na licu. Prezadovoljna sam! http://neseser.hr/blog/lorelai/files/2013/08/LOreal-Paris-micelarna-otopina.jpg koliko košta, gdje si kupila ? te informacije odmah podijeliš[sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] Kupila u DM-u. Između 10 i 11 KM ( ne sjećam se tačne cijene). Meni je pravo otkrovenje[sm=smiley20.gif] Mislim da će mi dugo i trajati, jer reba baš malo kad se čisti lice. ovakvu njihovu otopinu sam jakoristili godinama, samo mislim da je bilo drugacije pakovanje, i definitivno se najbolja pokazala ja ovo prvi put vidim...jel to za cjelo lice ili samo oči? jel masno? ili? dugo vremena sam koristila mlijeko za skidanje i tonik nakon njega... pa onda presla zbog brzine na vlažne marmice za skidanje šminke ...ali nisam bila zadovolna...pa prešla opet na mlijeko i tonik mogla bi ovo probati Nije masno, kao voda je. Ne pecka za oči, po meni zamjenjuje i tonik i mlijeko, ma savršen je, bar meni. A skida šminku skoro kao sa reklame.
|
|
|
|